Mergado Press Kit

Mi a Mergado?

A Mergado egy olyan platform, amely segíti a webáruházakkal foglalkozó vállalkozásokat a termék-hirdetési kampányok bevételeinek növelésében az árösszehasonlító szolgáltatásokon. A Mergado segítségével javíthatja hirdetéseit, hogy a jövedelme ésszerű költség mellett növekedjen. Minden összehasonlító különféle formátumú vagy eltérő specifikációjú adatfájlokat igényel, így az üzlet struktúrájának minden egyes módosítása meglehetősen hosszúnak és költségesnek bizonyulhat. A Mergado lehetővé teszi az XML formátumú feed tömeges szerkesztését az Ön igényei szerint, vagy bármilyen termék összehasonlító szolgáltatás igényeinek megfelelően, egy helyen. Ezen kívül különféle Mergado alkalmazásokat vagy modulokat is használhat a különféle webáruház megoldásokhoz. Ráadásul a Mergadót az első 30 napban ingyen kipróbálhatja.

Hogyan kezdje a Mergadóval?

Első lépésként ajánljuk, hogy indítson egy ingyenes feed ellenőrzést.

Hol szerezhetők be Mergado alkalmazások?

A Mergado áruházunkban az alkalmazások egy része ingyenes, mások fizetősek. Azonban az összeset kipróbálhatja az első 30 napban ingyen.

Mióta működik a Mergado?

A Mergado szoftver története 2010-re nyúlik vissza, amikor Michal Janík megalapított egy marketing ügynökséget. Tudta, hogy a webáruházak termékkeresőiben nagy lehetőségek rejlenek. Ezért elkezdett ajánlásokat írni az XML-adatfájlokról PDF-dokumentumokba. 

2013 márciusa óta a Mergado tanúsítványt ad azoknak a marketing szakembereknek, akik használják az alkalmazást. Büszke arra, hogy a cseh marketing ágazat legjobbjai rendelkeznek a tanúsítvánnyal.

Michal Janík 2015-ig önálló vállalkozóként működtette a Mergadót 2016 februárjában a Mergado Technologies, s.r.o. megkezdte tevékenységét, és átvette a Mergado szoftver üzemeltetésével és fejlesztésével kapcsolatos összes tevékenységet. A cég kizárólagos tulajdonosa Michal Janík.

Elérhetőségek

Kérdés vagy észrevétel esetén, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a mergado@mergado.hu e‑mail címen. A Mergado műszaki támogatása segít Önnek. Támogatásunk minden munkanapon 9.00 és 16.00 óra között áll rendelkezésre.

Kapcsolatfelvétel:

  • E‑mail: mergado@mergado.hu
  • Cím: Mergado technologies, s.r.o., Minská 13, 616 00 Brno, Cseh Köztársaság, (térkép itt)
  • Telefonos elérhetőség: +420 608 44 00 67 (Hé-Pé 9 – 16)

Számlázási adatok:

  • Mergado Technologies, s. r. o.
  • Cím: Pavlovská 12, 623 00 Brno
  • Azonosító: 03570061
  • ÁFA-azonosító: CZ03570061
  • A Brnoi regionális bíróság cégnyilvántartásában a C 85012 szám alatt van nyilvántartva

 

Közösségi hálózatok

Van saját YouTube, Twitter és Facebook csatornánk.

 

Letöltés

Mergado logók

További dokumentumok