Mergado Press Kit

Mi a Mergado?

A Mergado egy olyan platform, amely segíti a webáruházakkal foglalkozó vállalkozásokat a termék-hirdetési kampányok bevételeinek növelésében az árösszehasonlító szolgáltatásokon. A Mergado segítségével javíthatja hirdetéseit, hogy a jövedelme ésszerű költség mellett növekedjen. Minden összehasonlító különféle formátumú vagy eltérő specifikációjú adatfájlokat igényel, így az üzlet struktúrájának minden egyes módosítása meglehetősen hosszúnak és költségesnek bizonyulhat. A Mergado lehetővé teszi az XML formátumú feed tömeges szerkesztését az Ön igényei szerint, vagy bármilyen termék összehasonlító szolgáltatás igényeinek megfelelően, egy helyen. Ezen kívül különféle Mergado alkalmazásokat vagy modulokat is használhat a különféle webáruház megoldásokhoz. Ráadásul a Mergadot az első 30 napban ingyen kipróbálhatja.

Hogyan kezdje a Mergado-val?

Első lépésként ajánljuk, hogy indítson egy ingyenes feed ellenőrzést.

Hol szerezhetők be Mergado alkalmazások?

A Mergado áruházunkban az alkalmazások egy része ingyenes, mások fizetősek. Azonban az összeset kipróbálhatja az első 10 napban ingyen.

Mióta működik a Mergado?

A Mergado szoftver története 2010-re nyúlik vissza, amikor Michal Janík megalapított egy marketing ügynökséget. Tudta, hogy a webáruházak termékkeresőiben nagy lehetőségek rejlenek. Ezért elkezdett ajánlásokat írni az XML-adatfájlokról PDF-dokumentumokba. 

2013 márciusa óta a Mergado tanúsítványt ad azoknak a marketing szakembereknek, akik használják az alkalmazást. Büszke arra, hogy a cseh marketing ágazat legjobbjai rendelkeznek a tanúsítvánnyal.

Michal Janík 2015-ig önálló vállalkozóként működtette a Mergado-t. 2016 februárjában a Mergado Technologies, s.r.o. megkezdte tevékenységét, és átvette a Mergado szoftver üzemeltetésével és fejlesztésével kapcsolatos összes tevékenységet. A cég kizárólagos tulajdonosa Michal Janík.