FAVI

Mit érdemes tudni a FAVI-ról?

A FAVI egy specializálódott termék kereső, amely a bútor és dekor termékek szegmensét fedi le. Továbbá konyhai, fürdőszobai, szaniter és felújítási szekcióból is válogathatnak az érdeklődők. Az anyavállalat 2020-ban több mint 900 üzlettel működött együtt, és ajánlatát naponta 100 000 felhasználó is meglátogatja. A magyar domain jelenleg több mint 150 online vagy bemutatóteremmel rendelkező üzlet kínálatát mutatja be, amelyet naponta több mint 40 000 felhasználó tekint meg.

Hol hirdethet a FAVI-val?

Megtalálható Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban Romániában és Horvátországban is.

 

🇨🇿 FAVI.cz 🇭🇺 FAVI.hu 🇷🇴 FAVI.ro
🇸🇰 FAVI.sk 🇵🇱 FAVI.pl 🇭🇷 FAVI.hr
🇮🇹 FAVI.it 🇸🇪 FAVI.se 🇬🇧 FAVI.co.uk

 

Hogy hirdethet a FAVI-n?

Minden olyan kereskedő, akinek webáruháza megfelelő árut kínál. Fizetni az olyan kattintásokért kell, amelynél az ügyfél a webáruházba kattint át. A kattintásonkénti költség a kategóriától függ amelyben értékesít. A minimális CPC 15 Ft-tól érhető el.

A FAVI nem rendelkezik saját feed specifikációval. Alapvetően elfogad minden árösszehasonlító feed specifikációt, pl.: Google termék feed, Árukereső.hu, Heureka, Zboží.cz, Ceneo.pl, Compari.ro.

Az adatforrás hagyományos XML import, lehet pl.: Árukereső.hu, Google termék feed, Heureka, Zbozi.cz, Ceneo.pl és Compari.ro formátumban.

A fájlt egy URL-re kell menteni, ahonnan a Favi letöltheti.

Hogy segít a Mergado a FAVI-n való hirdetésben?

A Mergado egy feed-marketing eszköz, amelynek köszönhetően tömegesen és automatizálva állítható be a hirdetés, számos nagy árösszehasonlító számára.

  • A Mergado mind a 6 FAVI formátumot támogatja.
  • Az összes FAVI domainhez biztosítunk Feed auditot, és automatikus súgót a kategória struktúrájához.
  • Használ, vagy szeretne használni webáruház platformokat a FAVI-n való hirdetéshez? A Mergado Pack-nak köszönhetően most könnyedén összekapcsolhatja ezeket a Mergadóval.
  • A képeket, amelyek kiemelkedően fontosak a FAVI számára, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.

 

Olvasson tovább a FAVI-ról a blogunkon: 

A 7 leggyakoribb hiba a FAVI feedben és ezek elkerülése

Mint minden más árösszehasonlító oldalnak, a FAVI-nak is megvannak a saját kritériumai, amelyeket szükséges betartania, ha hirdetni szeretne az oldalukon. Ezért a FAVI együttműködésével összeállítottunk ezt a cikket, amelyben a Mergado segít megoldani a 7 leggyakoribb problémát ami a FAVI-n való hirdetés során felmerülhet.

25.08.2021
A cseh e-kereskedelmi piac nagy áttekintése 2021-ben

Csehország online kereskedelmi piaca a közelmúltban jelentős növekedésen esett át. A COVID-19-es járvány 2020-ban részben lelassította, de ennek ellenére a cseh piac továbbra is egyre több helyi és külföldi webáruházat vonz magához.

29.03.2021
A szlovák e-kereskedelem nagy áttekintése a 2020-as évben

Az elmúlt években a szlovák online piac erős pozíciót alakított ki az európai e-kereskedelmi piacon. A webáruházak alacsony fenntartási költségeinek és a piac gyors növekedésének köszönhetően, amely éves szinten 16%-ot emelkedett, a külföldi kereskedők célpontja lett. Használja ki ezt a lehetőséget, és indítson vállalkozást Szlovákiában.

15.01.2021
FAVI termékrendezés kategória struktúra szerint

A FAVI bútor kereső saját kategória struktúrával rendelkezik. A struktúrának köszönhetően kategorizálhatjuk a termékeket, és a megfelelő kategóriák kiválasztásával kiküszöbölheti a kockázatát annak, hogy termékei ne kerüljenek be a FAVI kínálatába.

23.09.2020

A mai online marketing világában az árösszehasonlító portálok a magas konverzió aránnyal rendelkező csatornák közé tartoznak. Ezeken a portálokon több webáruház kínálata közül válogathatnak az érdeklődök. A termékeket nem csupán az áruk alapján hasonlítják össze, hanem a termék elérhetősége, szállítási módja és a webáruház megbízhatósága alapján is.

27.08.2020