Kaufland.de

Mit érdemes tudni a Kaufland.de-ről?

A Kaufland.de a Shwarz Gruppe tagja, és Németország egyik leggyorsabban növekvő online piactere. A Kaufland.de több mint 25 millió terméket kínál 5000+ kategóriában, több mint 7000 kiskereskedő által forgalmazva. Az oldalnak havi 32 millió látogatója van.

Hogy segít a Mergado a Kaufland.de-n való hirdetésben? 

A Mergado egy olyan feed marketing eszköz, amely lehetővé teszi, hogy tömegesen és automatizálva állítsa be hirdetéseit számos nagy árösszehasonlító oldal számára.

  • A Mergado teljes körű támogatást nyújt a Kaufland.de formátumhoz és a feed audithoz
  • Webáruháza open source platformon fut? A Mergado Pack segítségével kényelmesen csatlakoztathatja a Mergadóhoz.
  • A képeket, amelyek az értékesítés során fontos szerepet töltenek be, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.
  • A Translating Parrot alkalmazás segítségével könnyedén lefordítharja termék feedjét németre nyelvűre.

Hogy hirdethet a Kaufland.de-n?

A Kaufland.de eladóinak német nyelvű ügyfélszolgálattal kell rendelkezniük (legalább írásban), valamint egy ajánlati feeddel, amely tartalmazza az árra, a készletre és a szállításra vonatkozó információkat, valamint egy termék feeddel, amely német nyelvre lefordított információkat tartalmaz az egyes termékekről. Nem szükséges a német nyelvre lokalizált webáruház. Az oldalon csak érvényes EAN-kóddal rendelkező termékeket lehet értékesíteni. 

  • További információk közvetlenül a Kaufland.de weboldalon találhatók.
  • Van egy ún. Seller University is, amely végigvezeti az eladókat a teljes regisztrációs folyamaton, az áruház létrehozásán, a megrendelések feldolgozásán, és tippeket ad az eladások növeléséhez.

Igen, van rá lehetőség. A termékek állapotát az condition/Zustand elem kell meghatározni. Ez a következő értékekkel rendelkezhet: gebraucht - wie neu; gebraucht - sehr gut; gebraucht - gut; gebraucht - akzeptabel. A termék állapotára vonatkozó egyéb szóbeli leírások is hozzáadhatók.

Példa, egy használt termék hirdetésre a Kaufland.de-n:

A vásárlót a termék állapotáról a termék ára alatti kék szöveg tájékoztatja. A termék állapotának további leírása az "i" ikon alatt látható.

A kategóriákon belüli terméklistában a használt termékek kínálata az egyes termékeknél a következő módon jelenik meg:
 

A Kaufland.de oldalon történő hirdetéshez két külön feedre van szükség - termék feed, elérhetőségi/ajánlati feed

Igen, a feed mellett API-n keresztül is lehet csatlakozni a Kaufland.de-re. A kapcsolat dokumentációja itt található: https://www.Kaufland.de/api/v1/

Cikkek a Kaufland.de-ről:

Hirdessen Németország leggyorsabban növekvő piacterén - Kaufland.de

A Kaufland.de 2021 áprilisában csatlakozott német piacterek csoportjához. Az oldal nagy népszerűségnek örvend, amit főleg a havi 32 millió látogató támaszt alá. A Mergado természetesen már támogatja a Kaufland.de formátumot, ezért a mai cikkünkben azzal fogunk foglalkozni, hogy miért érdemes hirdetni ezen az újdonsült piactéren.

31.05.2022