Fejlesztők

Alkalmazások fejlesztéséről a Mergado áruházba

A Mergado egy olyan platform, amely a webáruház marketing szakembereit összekapcsolja az alkalmazás fejlesztőkkel. Használatuk lehetővé teszi a webáruházak értékesítésének növelését a termék összehasonlítókon. Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan válhat a Mergado áruház alkalmazás fejlesztőjévé.

Hogyan segít a Mergado az alkalmazásfejlesztőknek?

Technológiailag

A fejlesztők számára AppCloud-ot biztosítunk, ahol a platform fut, a nagyteljesítményű API adatokat és eszközöket szolgáltat, valamint eszközt biztosítunk az alkalmazásának a Mergado felhasználói felületre történő juttatásához. Ezek az eszközök jelentősen felgyorsítják a fejlesztést.

Üzletileg

A Mergado összegyűjti az alkalmazás árát a felhasználóktól. Ennek az összegnek 70% - át a fejlesztők hosszú távon kapják. Az alkalmazás árának 30% - át a Mergado használja fel a platform további fejlesztésére.

Marketingileg

A Mergado csapata blogon, e-mailben és más csatornákon keresztül tájékoztatja a felhasználókat az új alkalmazásokról. Ily módon elősegítjük a fizető felhasználók számának növekedését.

 

 

Miért érdemes a Mergado áruház számára fejleszteni?

  • Gyors fejlesztés és eszközök a nagy mennyiségű adat kezelésére.
  • Nincs szüksége üzletemberekre, marketingszakemberekre, elég csak egy minőségi alkalmazást kifejleszteni, és a többit a Mergado végzi.
  • Segítségnyújtás a képzésben, az alkalmazástervezésben, a problémamegoldásban stb.
  • Hosszú távú árgyűjtés.

Dokumentumok fejlesztőknek

Az alkalmazás fejlesztőknek szánt oldalon megtalálhatók:

Kezdjen el a Mergado áruháznak fejleszteni

Ha szeretne velünk dolgozni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A további lépésekről megállapodunk.