Fejlesztők

Alkalmazások fejlesztéséről a Mergado áruházba

A Mergado egy olyan platform, amely a webáruház marketing szakembereit összekapcsolja az alkalmazás fejlesztőkkel. Használatuk lehetővé teszi a webáruházak értékesítésének növelését a termék összehasonlítókon. Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan válhatMergado Store alkalmazás fejlesztőjévé.

Hogyan segít a Mergado az alkalmazásfejlesztőknek?

Technológiailag

A fejlesztők számára AppCloud-ot biztosítunk, ahol a platform fut, a nagyteljesítményű API adatokat és eszközöket szolgáltat, valamint eszközt biztosítunk az alkalmazásának a Mergado felhasználói felületre történő juttatásához. Ezek az eszközök jelentősen felgyorsítják a fejlesztést.

Üzletileg

A Mergado az alkalmazás árát a felhasználóktól szedi be. Az ügyfelek által fizetett összeg 80%-át a program fejlesztője kapja meg. A Mergado az alkalmazás árának 20%-át a platform működtetésére és továbbfejlesztésére fordítja.

Marketingileg

A Mergado csapata blogon, e‑mailben és más csatornákon keresztül tájékoztatja a felhasználókat az új alkalmazásokról. Ily módon elősegítjük a fizető felhasználók számának növekedését.

Miért érdemes a Mergado Store számára fejleszteni?

  • Gyors fejlesztés és eszközök a nagy mennyiségű adat kezelésére.
  • Nincs szüksége üzletemberekre, marketingszakemberekre, elég csak egy minőségi alkalmazást kifejleszteni, és a többit a Mergado végzi.
  • Segítségnyújtás a képzésben, az alkalmazástervezésben, a problémamegoldásban stb.
  • Hosszú távú árgyűjtés.

Dokumentumok fejlesztőknek

Az alkalmazás fejlesztőknek szánt oldalon megtalálhatók:

Kezdjen el a Mergado Store fejleszteni

Ha szeretne velünk dolgozni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A további lépésekről megállapodunk.