Blog

Árukereső.hu - hirdessen Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldalán

Webáruházként új lehetőségek után kutat, amelyekkel növelheti bevételeit? A magyar piacon több árösszehasonlító oldal közül is választhat, de talán érdemes Magyarország legnépszerűbb portálján kezdeni, az Árukeresőn. Nézzük tehát mit is kell tudni az Árukeresőről, hogy hirdethet rajta, és miben tud segíteni a Mergado.

26.01.2021
A szlovák e-kereskedelem nagy áttekintése a 2020-as évben

Az elmúlt években a szlovák online piac erős pozíciót alakított ki az európai e-kereskedelmi piacon. A webáruházak alacsony fenntartási költségeinek és a piac gyors növekedésének köszönhetően, amely éves szinten 16%-ot emelkedett, a külföldi kereskedők célpontja lett. Használja ki ezt a lehetőséget, és indítson vállalkozást Szlovákiában.

15.01.2021
Hódítsa meg a globális piacot a Kelkoo Grouppal

Felmerült a gondolat, hogy kipróbálja a Kelkoo-n való hirdetést? Ez az Európában úttörőnek tekinthető termék összehasonlító immáron 41 ország vásárlóinak hozza közelebb a webáruházak kínálatát. A kelkoo-n való hirdetéssel egyrészt leegyszerűsítheti ügyfeleinek a vásárlási folyamatot, másrészt több piacra is betörhet. Készítettünk egy rövid áttekintést, mire lesz szüksége a Kelkoo Group-on való hirdetéshez.

18.12.2020
Miért szükségesek a regisztráció során megadott információk a Mergadónak

Úgy találja, hogy a regisztráció során túl sok információt kell közölnie, még akkor is ha csak ki szeretné próbálni a Mergadót? Leírtuk, miért van szükséges ezekre az információkra.

16.12.2020
Hogy terjeszkedjünk a horvát piacra 2020-ban

Eredményes és jól működő webáruházzal rendelkezik a hazai e-kereskedelemben? Ha felmerült a terjeszkedés lehetősége, akkor a horvát piac az egyik lehetséges opció. Ha Európa déli részét célozta meg, akkor ez az ország lehet a legjobb választás a terjeszkedésre.

24.11.2020
Gyórsítsa fel az adatok importját és exportját a Mergadóban

Manapság minden webáruház üzemeltető és marketinges célja, hogy felgyorsítsa a hirdetések kezelését. A Mergadóban a szokásos feladatok mellett, újonnan csökkentheti az adatok importálásának és exportálásának idejét a Google Sheets segítségével. Bemutatjuk, hogy használhatja ezt a funkciót.

18.11.2020
Hatékony megoldások a feed zökkenőmentes feltöltésre a Mergadóba

Support csapatunk gyakran segít megoldani a feed Mergadóba történő feltöltésével kapcsolatos problémákat. Mi a teendő, ha a rendszer hibát jelez, vagy a bemeneti URL nem működik együtt? Ebben a cikkben megmutatjuk a lehetséges problémákat és bemutatunk néhány hatékony megoldást is.

09.11.2020
Hogy szerezhetek több ügyfelet a járvány ideje alatt? A megoldás az érintésmentes fizetési és szállítási módok lehetnek.

A 2020 év első félévben a hazai e-kereskedelem forgalma a harmadával nőtt a tavalyihoz képest. A COVID-19-cel kapcsolatos helyzet segített növelni a webáruházak működtetésének lehetőségeit. De ahogy nő a vásárlók száma, úgy nő a versenytársak száma is. Itt merülhet fel a kérdés: Hogy szerezhetek több vásárlót? Jelen helyzetben az érintés nélküli kézbesítés és fizetés mód bevezetése lehet a legjobb döntés.

02.11.2020

Az auditnak köszönhetően feltárhatjuk az XML feed legapróbb hibáit, és eltávolíthatjuk a hirdetést akadályozó problémás részeket. Ez a kis enciklopédia tartalmaz minden fontos információt amely segíthet, az audittal kapcsolatos kérdésekben.

30.09.2020
FAVI termékrendezés kategória struktúra szerint

A FAVI bútor kereső saját kategória struktúrával rendelkezik. A struktúrának köszönhetően kategorizálhatjuk a termékeket, és a megfelelő kategóriák kiválasztásával kiküszöbölheti a kockázatát annak, hogy termékei ne kerüljenek be a FAVI kínálatába.

23.09.2020