Blog

Célozzon a megfelelő vásárlókra a Biano Pixel segítségével

Tegye hatékonyabbá Biano hirdetéseit a Biano Pixel használatával. A pixel lehetővé teszi a webáruházak számára, hogy személyre szabják a termékeik megjelenítését a Biano-n. Készítettünk egy rövid áttekintést, hogy hogyan implementálható a webáruházba.

07.04.2021
A cseh e-kereskedelmi piac nagy áttekintése 2021-ben

Csehország online kereskedelmi piaca a közelmúltban jelentős növekedésen esett át. A COVID-19-es járvány 2020-ban részben lelassította, de ennek ellenére a cseh piac továbbra is egyre több helyi és külföldi webáruházat vonz magához.

29.03.2021
Bővítse vásárlói körét az Olcsóbbat.hu-val

Több hirdetési lehetőséget keres, ahol új vásárlói kört szólíthat meg? Eddigi cikkeinkben bemutattuk már az Árukeresőt és az Árgépet. Ebben a cikkben pedig egy szintén népszerű alternatívát térképeztünk fel, az Olcsóbbat.hu-t. Lássuk, hogyan és miért érdemes itt hirdetni.
 

02.03.2021
Szerezzen előnyt a német e-kereskedelmi piacon a fenntarthatóságnak köszönhetően

A fenntarthatóság egy olyan téma, amely évről évre egyre fontosabb tárgykör a német vásárlók körében és jelenleg Németországban a harmadik legfontosabb kritérium a termékek kiválasztása során. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan teheti vállalkozását Németországban fenntarthatóbbá, amely több vásárlót hoz webáruházába.
 

25.02.2021
Hogyan működik a Mergado és miért ilyen praktikus?

Az árösszehasonlító oldalakon való sikeres hirdetéshez szüksége lesz egy megfelelően beállított adatállományra (feedre), amely megfelel az adott oldal követelményeinek. A beállítások elvégzéséhez ezentúl nem lesz szüksége programozóra, mivel a Mergado segítségével maga szerkesztheti és optimalizálhatja a feedjeit. Ebben a rövid kis cikkben bemutatjuk, hogyan működik a Mergado.

23.02.2021
Hol érdemes még hirdetni a magyar piacon? Próbálja ki ÁrGép.hu-t

Előző cikkünkben Magyarország piacvezető árősszehasonlító oldalával foglalkoztunk, az Árukeresővel. Így most itt az idő bemutatni azt, hogy hol érdemes még kivetni hálóinkat, amivel új vásárlói kört szólíthatunk meg. Az ÁrGép Magyarország második legismertebb árösszehasonlító oldala. Cikkünkben az Árgéppel kapcsolatos tudnivalókkal foglalkoztunk.

11.02.2021
Árukereső.hu - hirdessen Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldalán

Webáruházként új lehetőségek után kutat, amelyekkel növelheti bevételeit? A magyar piacon több árösszehasonlító oldal közül is választhat, de talán érdemes Magyarország legnépszerűbb portálján kezdeni, az Árukeresőn. Nézzük tehát mit is kell tudni az Árukeresőről, hogy hirdethet rajta, és miben tud segíteni a Mergado.

26.01.2021
A szlovák e-kereskedelem nagy áttekintése a 2020-as évben

Az elmúlt években a szlovák online piac erős pozíciót alakított ki az európai e-kereskedelmi piacon. A webáruházak alacsony fenntartási költségeinek és a piac gyors növekedésének köszönhetően, amely éves szinten 16%-ot emelkedett, a külföldi kereskedők célpontja lett. Használja ki ezt a lehetőséget, és indítson vállalkozást Szlovákiában.

15.01.2021
Hódítsa meg a globális piacot a Kelkoo Grouppal

Felmerült a gondolat, hogy kipróbálja a Kelkoo-n való hirdetést? Ez az Európában úttörőnek tekinthető termék összehasonlító immáron 41 ország vásárlóinak hozza közelebb a webáruházak kínálatát. A kelkoo-n való hirdetéssel egyrészt leegyszerűsítheti ügyfeleinek a vásárlási folyamatot, másrészt több piacra is betörhet. Készítettünk egy rövid áttekintést, mire lesz szüksége a Kelkoo Group-on való hirdetéshez.

18.12.2020
Miért szükségesek a regisztráció során megadott információk a Mergadónak

Úgy találja, hogy a regisztráció során túl sok információt kell közölnie, még akkor is ha csak ki szeretné próbálni a Mergadót? Leírtuk, miért van szükséges ezekre az információkra.

16.12.2020