Blog

Szállítási költség tömeg szerinti beállítása a Mergadóban

Állítsa be a szállítási költségeket a Mergadóban úgy, hogy az ügyfeleknek csak azokat a szállítási módokat kínálja, amelyek érdekli őket, és ugyanakkor megfeleljen azoknak az áraknak, amelyet a szolgáltató hirdet az oldalán.

27.07.2020
Hogyan állítsunk be ingyenes kiszállítást a Mergadóban

A webáruházak gyakran kérdezik tőlünk, hogyan állítsunk be ingyenes szállítást néhány napra vagy egy akció időtartamára, például ingyenes szállítás hétvégére. A Mergado segítségével egyszerűen néhány kattintással beállíthatja.

22.07.2020
Csomagszállítás beállítása az ismert árösszehasonlítók és hirdetési rendszerek számára

A csomagszállító szolgáltatás helyes választéka és a szállítási költség megfelelő beállítása az árösszehasonlítón hirdető webáruházak legfőbb fegyvere. Készítettünk egy rövid útmutatót, amely megmutatja, hogy állíthatja be a Mergadóban a szállítási költségre vonatkozó szabályt a főbb árösszehasonlítókra.

16.07.2020

Sok terméket tartalmazó exportot kezel a Mergado-ban, és a szabályok alkalmazásánál lelassult feldolgozást észlelt? Az export helyes beállításával gyorsabban tudja feldolgozni a szabályokat a Mergado-ban. A minisorozatunk második részében megmutatjuk, hogyan hozzon létre szabályokat helyesen, és hogyan használja a Mergado-t a lehető leghatékonyabban.

02.06.2020
Mergado GYIK: Számlázás a Mergado-ban

Minden hónap elején a Mergado kiszámlázza a felhasználó által kezelt webáruházak költségét. A kiállított számlák gyakori kérdésforrást jelentenek. Érdekli Önt az adatok beállítása vagy módosítása?

22.05.2020

Tudta, hogy a Mergado segítségével nemcsak a termékösszehasonlítók adatállományait szerkesztheti, hanem végrehajthat általános módosításokat is az XML és CSV adatfájlokon, amelyeket azután a webáruházába történő importáláshoz vagy a nagykereskedelmi partnerek számára használhat? Nézzük  meg tehát, mit tud a Mergado mint adatállomány szerkesztő („feed editor”).

06.05.2020
Hogyan kell hasznalni a mergado-t

A Mergado csapatában a platformunkat az adatállományok svájci bicskájának tekintjük. A rengeteg funkciónak és az ügyfélszolgálaton megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően rájöttünk, hogy az idő múlásával a Mergado új korszakba lépett. Egy olyan korszakba, ahol meg kell tanítania a felhasználóit arra, hogyan tudnak a lehető legeffektívebben dolgozni ezzel a svájci bicskával.

27.04.2020