Blog

Gyors és egyszerű kategóriapárosítás a Google Shopping-on. Bemutatjuk a Mergado legújabb funkcióját.

A termékkategóriák helyes elnevezése fontos, hogy az árösszehasonlító oldalakon és PPC rendszerekben a megfelelő helyre kerüljenek a termékeink. Ennek köszönhetően hirdetései hatékonyabban működnek majd. Ezért bővítettük ki a Mergadót egy új funkcióval, amely könnyebbé és gyorsabbá teszi a megfelelő kategória kiválasztását és csökkenti a hibalehetőséget.

28.06.2022
Két éves kimaradás után ismét megrendezésre került a MergadoFest konferencia

A Mergadónál mindig is arra törekedtünk, hogy összehozzuk az online marketing szakembereket, megosztjuk a know-how-t, és közösen fejlődjünk. Ezért idén ismét megrendezésre került, immáron negyedik alkalommal a MergadoFest konferencia, amely a tevékenységünk éves csúcspontja. Készítettünk egy rövid kis összefoglalót az eseményről, amely idén új környezetben és rekordszámú látogatóval ment végbe.

02.06.2022
Hirdessen Németország leggyorsabban növekvő piacterén - Kaufland.de

A Kaufland.de 2021 áprilisában csatlakozott német piacterek csoportjához. Az oldal nagy népszerűségnek örvend, amit főleg a havi 32 millió látogató támaszt alá. A Mergado természetesen már támogatja a Kaufland.de formátumot, ezért a mai cikkünkben azzal fogunk foglalkozni, hogy miért érdemes hirdetni ezen az újdonsült piactéren.

31.05.2022
Cron - megbízható asszisztens a webáruház automatizálásához

Ha saját webáruházzal rendelkezik, munkája során valószínűleg már találkozott a Cron szolgáltatással, amely a feladatok rendszeres végrehajtását felügyeli a tárhelyen. A mai cikkünkben arra kaphatunk választ, hogy miért van rá szükség a Mergado Packból történő exportáláskor.

02.05.2022
Hatékony terjeszkedés a külföldi piacokra az automatizált termékfeed fordítással. Bemutatjuk az Ordelogy Translate alkalmazásunk!

Külföldi piacra terjeszkedne webáruházával, de a termékadatok manuális fordítása sok időt vesz igénybe? A megoldás, az automatizált fordítás. Ez az automatizáció felgyorsítja az egész folyamatot, és kiküszöböli az esetleges hibákat. Az Ordelogy Translate segítségével automatikusan lefordíthatja a termékleírásokat és a weboldalakról származó szövegeket. Elég, ha az információk olyan formátumban vannak, amit a Mergado képes feldolgozni.

21.04.2022
Használja ki az Árukereső Megbízható Bolt program előnyeit a WooCommerce és PrestaShop rendszerekben

Új hirdető az Árukeresőn, vagy tervben van, hogy hirdetne Magyarország legnépszerűbb hirdetési platformján? WooCommerce vagy PrestaShop platformon fut a webáruháza? Akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Megbízható Bolt szolgáltatást. A Mergado Pack bővítmény segítségével pedig, könnyedén aktiválhatja webáruházában is.

31.03.2022
Hirdess Lengyelország legnépszerűbb e-kereskedelmi platformján. Bemutatjuk az Allegrót!

Ha szeretne lépést tartani a lengyel e-kereskedelemmel, hirdessen az Allegro.pl-en. A platform nagyon erős pozícióval rendelkezik a helyi piacon, amit az is bizonyít, hogy szolgáltatásait olyan jelentős áruházláncok veszik igénybe, mint a Carrefour. Nézzük tehát mit érdemes tudni az Allegróról.

24.03.2022
Képek hátterének gyors és hatékony eltávolítása? A Feed Image Editor segítségével ezt néhány kattintással megteheti

Manapság a termékkép hátterének eltávolítása komoly problémát okozhat. A Feed Image Editor alkalmazás már jóideje kínál erre lehetőséget, a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően pedig még hatékonyabbá tettük ezt a funkciót. Az új kiegészítőkkel beállíthatja a háttér eltávolításának érzékenységét és kisimíthatja a kivágott termékek széleit. Nézzük, hogyan működnek.

28.02.2022
Automatikus kártyaterhelés a Mergado használatáért? Állítsa be egyszerűen!

Zavaró, hogy minden hónapban, gondolnia kell a Mergado használatáért járó számlák kifizetésére? Állítsa be az újonnan elérhető automatikus kártyaterhelést. Ismétlődő utalás-nak nevezzük. Ennek a beállításnak köszönhetően a Mergado használatáért automatikusan kerül majd levonásra a tarifa havidíjja. Bemutatjuk, hogyan működik és hogyan állíthatja be.

23.02.2022
Adatok importálása Google Sheets-ből a Mergadóba

A következő minisorozatunk első részében az adatok Mergadóba történő importálásával fogunk foglalkozni. Legyen az egy CSV fájl vagy Google Sheets táblázat, ezzel a művelettel, gyorsan és könnyedén importálhatóak a szükséges, vagy kiegészítő adatokat a Mergadóba. Két lehetőség is kínálkozik.

31.01.2022