Referenciák

Nagyra értékeljük a Mergada és a Zboží.cz közötti együttműködést. Számunkra a kölcsönös kommunikáció fontos része az együttműködésnek, ezért mindig biztosak lehetünk abban, hogy az XML-feedben végrehajtott változtatásokat gyorsan beépítik a rendszerbe. Ugyanakkor nagyra értékeljük a kezdeményezésüket az iparági emberek oktatásában és a tapasztalatok megosztásában, és örömmel veszünk részt ezeken az eseményeken. Örülünk, hogy a Mergado egyike a fontos partnereinknek, és várakozással tekintünk a további együttműködés elé.

logo zboží.cz
Zboží.cz

A Mergadót nem csak egy hasznos eszköznek tekintjük, hanem az e-kereskedelem szakértői csapatának is. Adatainkból azt látjuk, hogy a Mergadót használó webáruházak átlagosan magasabb párosítási arányt és ezáltal magasabb megrendeléseket érnek el a Heurekán. Örülünk, hogy a Mergado a partnerprogramunk része, ahol termék- és marketing-együttműködésre is sor kerül. Végül, de nem utolsósorban nagyra értékeljük a brünni csapat által nyújtott ismeretterjesztést és oktatást.

heureka logo
Jan Kotek
Business Development Manager - Heureka.cz / sk

A Mergado alkalmazás már régóta könnyebbé és gyorsabbá teszi az XML feedekkel való munkát. Nagy előnye a feedek egyszerű, programozói beavatkozás nélküli módosítása. Segítségével gyorsan és hatékonyan módosíthatjuk a termékek párosítását a árösszehasonlító oldalakon vagy beállíthatjuk a licitálást. A Mergadónak köszönhetően rugalmasan tudunk reagálni a hirdetési rendszerek követelményeiben bekövetkező változásokra is, és az XML-feedeket azonnal hozzá tudjuk igazítani ezekhez az új követelményekhez. Ezért mindenképpen ajánlom a Mergadót! :-)

peckadesign logo
Andrea Kramecová
Online Marketing Specialist

A Mergado segítségével rengeteg időt takaríthattunk meg, így könnyebben és gyorsabban népszerűsíthetjük a decathlon.ro termékeit a különböző csatornákon. Az eszköz nagyon egyszerű és hatékony, sok igényt kielégít.

Decathlon Romania
Dragos BRINZA
Leader Online Service - Decathlon.ro

A Mergado egy nagyszerű eszköz, amely segítségével zökkenőmentesen integrálhatjuk partnereinket a FAVI.ro-ba. Nagyra értékeljük továbbá a Mergado csapatának ügyfélközpontú hozzáállását, és azt, hogy igyekeznek beépíteni a visszajelzéseinket, és folyamatosan új funkciókat vezetnek be, hogy még hatékonyabbá tegyék az eszközt.

FAVI Romania
Jan Zajic
Co-owner - FAVI

A Mergado egy praktikus eszköz, amely lehetővé teszi a termékek szegmentálását az egyes marketingcsatornák számára, a termékinformációk optimalizálását, vagy új elemek hozzáadását a feedhez, például licitálás céljából. Használata egyszerű, nem igényel magas szintű technikai ismereteket, ugyanakkor gyorsan alkalmazkodik a mi és az ügyfelek igényeihez és specifikációihoz.

biano logo
Martin Mikolas
Business development - Biano.sk

A Mergado egy olyan eszköz, amivel én, mint PPC-szakember, nem tudok betelni. Figyelembe véve, hogy az emberek webáruházai milyen állapotban vannak, és hogy mennyi ideig tartanak a módosítások, a Mergado lehetővé teszi számomra, hogy percek alatt bármilyen feedet könnyedén kezeljek. Az évek során, amikor az ügyfeleim több mint 90%-ánál használtam, még soha nem ütköztem olyan problémába, amelyet nem tudtam volna megoldani a Mergadóval. A Mergado ügyfélszolgálata teljesen elképesztő. Gyorsan, lényegre törően reagálnak, és mindenben segítenek. Amit nagyra értékelek, azok a kiegészítő alkalmazások, amelyek lehetővé teszik az olyan portálok kezelését, mint a Favi, Biano, Glami, amelyeket egyébként nehéz optimalizálni - pl. a Favi esettanulmányát. Hálás vagyok ezért a nagyszerű eszközért, ilyen csekély összegért.

nelzu.cz
Miroslav Beran
PPC specialista

Már két éve dolgozom a Mergadóval és ebből másfél éve mint a Mergado minősített szakembere. Azt kell mondanom, hogy a Mergado megkönnyítette a mindennapjaimat. Az Effectixnél nem csak az árösszehasonlító oldalakkal foglalkozom, hanem PPC menedzsmenttel is. Az ügyfelek hirdetéseit az árösszehasonlító oldalakon kizárólag a Mergadóval kezelem, ami rengeteg hajtépéstől és az ügyfelek programozóival való kommunikációtól kímélt meg. A feed szerkesztésének nagy részét én magam végzem. Magam készítem el a feedeket a különböző árösszehasonlító oldalakra, a Google Shoppingra vagy a kollégáimnak a Facebook hirdetésekhez, ezért a munkám megkönnyítése mellett a kollégáim is hálásak nekem. Megemlítésre méltó még a Mergado alkalmazásai is, mint például a Bidding Fox és a Pairing Bear, amelyek szintén rengeteg időt spórolnak meg nekem, így több időm marad más feladatokra. A hab a tortán pedig a Mergado nagyszerű ügyfélszolgálata. Legyen szó akár a gyors és segítőkész helpdesk-válaszokról, akár a képzések széles skálájáról, amelyekről mindig új információkat és inspirációt merítek.
Összefoglalva, a Mergadót mindenkinek csak ajánlani tudom, akik az ügyfeleik a termék feedjeit kezelik.

effectix logo
Lukáš Bastl
PPC specialista, Effectix

A Mergado egyike azoknak az eszközöknek, amely egyetlen webáruházból sem hiányozhat, ha komolyan gondolják az online marketinget. Amellett, hogy időt takaríthat meg a feed-kezelése vagy a bidding beállítása során, az eszközzel a programozókra költött pénzt is megspórolja, és persze betekintést kap a feedbe és a hirdetésekbe. Bónuszként minőségi ügyfélszolgálatot és idővel nagyszerű barátokat szerezhet. Nem is rossz Brünnhöz képest :)

Unikum logo
Jana Dzuričková
Inbound Team Leader - Unikum ügynökség

A Mergadónak köszönhetően nagyszerű rálátásunk és ellenőrzésünk van a PPC és az árösszehasonlító oldalakon található hirdetéseink felett mind a 16 országban, ahol a Footshop megtalálható. A Mergado univerzális feed segítségével sikerült az informatikai részlegünket mentesíteni a rengeteg XML feed létrehozásától, és a kapacitásukat a webáruház működtetésével kapcsolatos időigényesebb feladatokra fordítani. Minden olyan webáruháznak ajánlom a Mergadót, amely hatékonyan szeretné kezelni a hirdetéseket mind a hazai, mind a külföldi piacon.

footshop logo
Filip Druska
Performance Marketing Manager - Footshop