Referenciák

Már két éve dolgozom a Mergadóval és ebből másfél éve mint a Mergado minősített szakembere. Azt kell mondanom, hogy a Mergado megkönnyítette a mindennapjaimat. Az Effectixnél nem csak az árösszehasonlító oldalakkal foglalkozom, hanem PPC menedzsmenttel is. Az ügyfelek hirdetéseit az árösszehasonlító oldalakon kizárólag a Mergadóval kezelem, ami rengeteg hajtépéstől és az ügyfelek programozóival való kommunikációtól kímélt meg. A feed szerkesztésének nagy részét én magam végzem. Magam készítem el a feedeket a különböző árösszehasonlító oldalakra, a Google Shoppingra vagy a kollégáimnak a Facebook hirdetésekhez, ezért a munkám megkönnyítése mellett a kollégáim is hálásak nekem. Megemlítésre méltó még a Mergado alkalmazásai is, mint például a Bidding Fox és a Pairing Bear, amelyek szintén rengeteg időt spórolnak meg nekem, így több időm marad más feladatokra. A hab a tortán pedig a Mergado nagyszerű ügyfélszolgálata. Legyen szó akár a gyors és segítőkész helpdesk-válaszokról, akár a képzések széles skálájáról, amelyekről mindig új információkat és inspirációt merítek.
Összefoglalva, a Mergadót mindenkinek csak ajánlani tudom, akik az ügyfeleik a termék feedjeit kezelik.

effectix logo
Lukáš Bastl, PPC szakember, Effectix

A Mergado egyike azoknak az eszközöknek, amely egyetlen webáruházból sem hiányozhat, ha komolyan gondolják az online marketinget. Amellett, hogy időt takaríthat meg a feed-kezelése vagy a bidding beállítása során, az eszközzel a programozókra költött pénzt is megspórolja, és persze betekintést kap a feedbe és a hirdetésekbe. Bónuszként minőségi ügyfélszolgálatot és idővel nagyszerű barátokat szerezhet. Nem is rossz Brünnhöz képest :)

Unikum logo
Jana Dzuričková, Inbound Team Leader, agentura Unikum.cz

A Mergadónak köszönhetően nagyszerű rálátásunk és ellenőrzésünk van a PPC és az árösszehasonlító oldalakon található hirdetéseink felett mind a 16 országban, ahol a Footshop megtalálható. A Mergado univerzális feed segítségével sikerült az informatikai részlegünket mentesíteni a rengeteg XML feed létrehozásától, és a kapacitásukat a webáruház működtetésével kapcsolatos időigényesebb feladatokra fordítani. Minden olyan webáruháznak ajánlom a Mergadót, amely hatékonyan szeretné kezelni a hirdetéseket mind a hazai, mind a külföldi piacon.

footshop logo
Filip Druska, Performance Marketing Manager at Footshop