Karrier

Szeretnél a csapatunk tagja lenni? Látogass meg minket, igyunk meg egy kávét és beszélgessünk egy jót a közös együttműködésről, kötelezettségek nélkül. Vagy találkozhatunk online is. Bemutatjuk, hogy kik vagyunk, hová tartunk, és hol keresztezhetik egymást az útjaink. 

Ezek az előnyök várnak rád a Mergadóban

Inkluzivitás

A CSR-tevékenységekben egységesen veszünk részt, és törekszünk az innovatív vállalati kultúrára. A vállalaton belüli kölcsönös megértés ezért kulcsfontosságú.

Flexibilitás

Nálunk nem számít, hogy éjjeli bagoly, vagy korán kelő típus vagy. A Mergadónál rugalmas munkaidővel rendelkezünk, és kombináljuk a home office‑t az irodai munkával.

Családbarát

Fontos számunkra a szakmai élet és a magánélet összeegyeztetése. Nálunk nem lesz majd gondod a szülői szabadsággal, vagy hogy elmehess a gyermekeiddel a bizonyítványért.

Kutyabarát

Van egy négylábú társad, aki minden lépésedet követi? Nálunk ez sem probléma. Örömmel bemutatjuk őt a kutyacsapatunk többi tagjának.

Képzések

A belső képzésen és a szakmai képzéseken való részvétel támogatói vagyunk. Ráadásul erre külön költségvetési keretet is biztosítunk. Mint például az angol tanfolyamokra. 

Pihenő zóna

Ha az ember kipihent állapotban van, az egyenlő a minőségi teljesítménnyel. Irodánkban ezért jutott helye a pihenésnek és a kikapcsolódásnak. Unatkozni nem fogsz munka után sem. Erről rögtön meggyőződhetsz az első csapatépítőn vagy egyéb, a naptárunkban szereplő társasági eseményen.

Miért érdemes a Mergadóban dolgozni?

A Mergado víziója

Célunk, hogy az online marketing ügynökségek és specialisták számára az első számú választás legyünk a termékadat-kezelés terén Közép-Európában. Benne vagy? 

Ilyenek az irodáink

Irodáinkat Brünn közvetlen központjában találod. Egy csapat nagyszerű kolléga fogad majd Téged, valamint a cuki és barátságos kutyacsapatunk és egy adag nagyon finom kávé. A csocsó pedig segíteni fog a kikapcsolódásban.

Egyik pozíció sem keltette fel a figyelmedet?

Vedd fel velünk a kapcsolatot így is. Megpróbálunk közösen kitalálni valamit.

Ezzel a mezővel korlátlan számú fájl tölthető fel.
50 MB korlát.
Engedélyezett típusok: jpg, jpeg, png, txt, odf, pdf, doc, docx.
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni, és mi tesz téged megfelelő jelöltté.