Press kit

Szükséged van a Mergado logójára, egy vállalati bemutatkozó szövegre, vagy egy kapcsolattartó személyre, akivel a médiában történő szereplést intézheted? Ezen az oldalon mindent megtalálsz, amire szüksége van. 

Lépj velünk kapcsolatba

1,100 karakter

A Mergado egy innovatív eszköz a termékadatok optimalizálására és kezelésére. Segítségével a webáruházak és a marketingszakemberek tömegesen szerkeszthetik a termékinformációkat, és javíthatják láthatóságukat a marketplaceken, az árösszehasonlító oldalakon és a PPC rendszerekben. A legtöbb e‑kereskedelmi feladat automatizálásának köszönhetően a Mergado csökkenti a manuális hibák számát, és megtakarítja a programozóra fordított időt és költségeket. 

A Mergadóval egyszerűen csatlakozhatsz több mint 1000 cseh és nemzetközi hirdetési platformhoz. Azok igényei szerint átkonvertálhatod a feeded a kívánt formátumra, hozzárendelheted a termékeket a megfelelő kategóriákhoz, vagy beállíthatod a hirdetésre vonatkozó szabályokat.

A Mergado számos kiegészítő alkalmazást és plugint kínál, ezáltal pedig többfunkciós marketingeszközzé válik. Nemcsak a feed szerkesztését teszi lehetővé, hanem annak fordítását, a termékképek szerkesztését vagy éppen a kattintásonkénti ár beállítását. 

A Mergado az e‑kereskedelem iránti rajongók és szakértők közösségét egyesíti. Rendszeresen szervez ingyenes online képzéseket és különböző konferenciákat. 

A Mergado 3 fizetős verzióban érhető el, az első 30 napra a tesztelése ingyenes.

Az iparág standardjának számítunk

7000 +

felhasználó

21 +

ország

650 +

formátum

Capterra