Történetünk

Mi vagyunk a Mergado. Küldetésünk, hogy segítsünk az e‑kereskedőknek és a marketingeseknek a profit növelésében mindenféle hirdetési csatornán, az árösszehasonlító vásárlási oldalakon, a marketplaceken és a közösségi hálózatokon keresztül az affiliate-hálózatokig.

Együtt alkotjuk a Mergado Editort — egy online adatfeed-kezelőt, amely időt takarít meg és leegyszerűsíti a termékadatok optimalizálásával kapcsolatos munkát.

Egyszerűen fogalmazva arra összpontosítunk, hogy olyan sokoldalú feedkezelési platformot biztosítsunk, amely segíti ügyfeleinket abban, hogy elérjék a legfontosabbat: az online vállalkozásuk növekedését.

Motivációnk hajtóereje az, hogy naponta látjuk a Mergado felhasználók üzleten belüli fejlődését. Az ő sikerük igazolja számunkra azt, hogy következetesen és hatékonyan végezzük a munkánkat. Ennek köszönhetően tudtunk egy brünni kis cégből egy olyan nagyvállalattá fejlődni, amely folyamatosan növekszik.

Olvasson el mindent, amit tudni szeretne rólunk:

 1. A MERGADO KÜLDETÉSE
 2. ÉRTÉKRENDÜNK
 3. CSAPATUNK
 4. TÖRTÉNETÜNK
 5. ELISMERÉSEK

A Mergado küldetése

Keressen többet a hirdetési portálokon a modern feedkezelő segítségével

A Mergado fő célja, hogy segítsen a sikeres webáruházi hirdetések felépítésében intelligens eszközök és automatizált funkciók alkalmazásával. Ebből az okból kifolyólag kezdtük el a Mergado Editor fejlesztését 2010-ben.

Bár vállalatunk fejlesztése az első számú prioritásunk, az is fontos számunkra, hogy összekapcsoljuk az e‑kereskedelemmel foglalkozó szakembereket és rajongókat, és kölcsönösen fejlesszük tudásunkat.

Ezért tartjuk fontosnak az egyenlőséget, az oktatást és az empátiát, még egy olyan könyörtelen környezetben is, mint amilyen az online marketing lehet. Hisszük, hogy ez a megközelítés az, ami nemcsak a Mergado, hanem a felhasználók és a partnerek üzletét is előre viszi.

Értékrendünk

Többek vagyunk egy szoftvernél

Hogy ügyfeleinknek rendszeresen hasznuk lehessen a munkánkból, kialakítottunk néhány alapelvet, amelyek megerősítik a tevékenységünket és meghatározzák azt, hogy miként közelítjük meg a küldetésünket.

Ezért a Mergado vállalati értékrendjébe a következőket soroljuk:

 • egyenlőség az e‑kereskedelemben és azon kívül
 • a felhasználók igényeinek pontos értelmezése
 • hangsúly a minőségi csapatra
 • becsületes cselekvés minden körülmények között
 • mindennapi önfejlesztés 
   

Csapatunk

Minden nap azon dolgozunk, hogy hatékonyabbá tegyük az Ön munkáját

Egy sokszínű, tehetséges és hozzáértő emberekből álló csapat vagyunk, akik szeretnének minden nap túllépni azon a határon, hogy az e‑kereskedelemben dolgozók hogyan érhetik el a bennük rejlő lehetőségeket.

Közösen egy olyan kultúra megteremtésén dolgozunk, amely erősíti az alázatos, kreatív és független munkát. Ügyfeleinknek naponta bizonyítjuk, hogy a gyakorlat, a kreativitás és az együttműködés olyan erőteljes eszközök, amelyek segíthetik őket saját álmaik megvalósításában.

Kik vagyunk

A Mergado székhelye Brünnben található. Bár olyan szoftvert alkotunk, amely segíti a webáruházakat a termékhirdetési kampányokból származó bevételek növelésében többféle reklámcsatornán, a Mergado csapata már régóta több, mint egy egyszerű fejlesztőcsapat. Annak érdekében, hogy a felhasználók minden szükségeset megkapjanak szolgáltatásaink használata során, számos munkatársunk napi szinten részt vesz a Mergado működtetésében.

Csapatunkban fáradhatatlan IT szakembereket találhat, akik a big data‑t szelídítik és imádják a Pythont és a Nette-et, de sokoldalú tanácsadókat is, akik számára egyetlen probléma sem megoldhatatlan, valamint tehetséges kreatív alkotókat, akik Önt naprakészen tájékoztatják mindenről, ami a Mergadóban éppen történik.

Hatékonyan, kreatívan és következetesen dolgozunk. És mindezek mellett találunk még időt a közös programokra is. Büszkék vagyunk arra, hogy csapaton belül sikerült kialakítanunk egy effektív és működő kereszteződést a munkatevékenység és a baráti kapcsolatok között. Ez tesz minket hatékony vállalattá, amely a legjobb cseh feed management eszközök közé tartozik.

Történetünk

Közép-Európai vezető a feed marketingben. Már több mint 12 éve

A Mergado szoftver története 2010-ig nyúlik vissza. Ebben az időszakban született meg magának a Mergado Editornak — azaz az XML feedeken belüli termékadatok optimalizálására szolgáló eszköznek az ötlete. Alapítója Michal Janík, kezdetben csak saját igényeire használta. Azonban amikor felismerte, hogy egy ilyen szoftvert a marketingiparban dolgozó kollégák jelentős köre is értékelne, úgy döntött, hogy az eszközt nyilvánosan is felkínálja. A Mergado 2012 februárjában szerezte meg első ügyfeleit.

2013 márciusától a vállalat elkezdte a Mergado Editort használó marketing szakemberek tanúsítását. Mára a partneri tanúsítványt a cseh és szlovák marketingszakma igazi legjobbjai birtokolják.

​​Michal Janík 2015-ig egyéni vállalkozóként működtette a Mergadót. 2016 februárjában megkezdte tevékenységét a Mergado technologies, s. r. o. vállalat, amely átvette a Mergado szoftver üzemeltetésével és fejlesztésével kapcsolatos összes tevékenységet. E vállalat egyedüli részvényese Michal Janík.

Az utunk

A Mergado mérföldkövei

2022 Elindítottuk az editor modernizált változatát – Mergado 2

2021 Bevezettük a partnerek tanúsításának 3 szintjét

2020 Elindítottuk weboldalunkat a magyarországi felhasználók számára

2019 A Mergado Editorban végzett munka gyorsítása érdekében bemutattuk a Makro funkciót

2017 Elindítottuk weboldalunkat az angolul beszélő felhasználók számára

2017 Megrendeztük az első Mergado Fest konferenciát

2016 Elindítottuk az ingyenes modulok kínálatátPrestaShop, a WooCommerce és az Opencart számára –⁠ Mergado Pack

2014 Bevezettük az alkalmazásokkal rendelkező áruházat –⁠ Mergado Store

2013 Elkezdtük a partnerek tanúsítását

2013 Terjeszkedtünk a szlovák e‑kereskedelmi piacra

2012 Megkezdtük a Mergado Editor és annak alkalmazásai használatának ingyenes oktatását webináriumainkon keresztül

2012 A Mergado Editort elérhetővé tettük a nyilvánosság számára

2011 Elindítottuk a Feed Auditot

2010 Létrejött a Mergado Editor szoftver

Elismerések

Megtiszteltetés számunkra, hogy néhányan az iparág legjobbjai közül elismertek bennünket

Capterra összeköti a szoftvertechnológiák vásárlóit és szolgáltatóit. Az értékelések és felmérések rendszerének köszönhetően segít a fogyasztóknak kiválasztani a saját igényeiknek megfelelő szoftvereket. Tekintse meg, hogyan értékelik a felhasználók a Mergado Editort. 

Crozdesk szolgáltatás összeköti az ügyfeleket és az üzleti szoftverek értékesítőit, amely egy platformok értékelésére és a pontszámok hozzárendelésére szolgáló algoritmust kínál. Olvassa el a Mergado Editor felhasználóinak értékeléseit.

Heureka Partner program lehetőséget kínál a felhasználóknak a szakértőkkel való együttműködésre, hogyan használhatják hatékonyan a Heureka árösszehasonlítót. A Mergado Editor már évek óta növeli a webáruházak teljesítményét azzal, hogy segíti őket az összekapcsolás és a hibamentes hirdetés terén.

Az APEK (Elektronikus Kommunikációért Egyesület) egyesíti a cseh szakértőket a webáruház tulajdonosokat, és a hirdetési csatornákat.Mergado régóta tagja ennek a tekintélyes csoportnak, amely magas színvonalú szolgáltatásokat garantál az e‑kereskedelemben.

GetApp weboldal ajánlásokat ad a kereskedőknek a megfelelő szoftver kiválasztásához. Lehetővé teszi számukra a követelményeik elérését az értékelések és az adatokon alapuló meglátások segítségével. Tekintse meg a Mergado Editor értékeléseit.