Csinálj az árösszehasonlítókból stabil jövedelemforrást 

Nincs több elutasított termék a hirdetésekben. Mutasd meg termékeidet az összes potenciális vásárlónak. A Mergado segítségével egyedül is kijavíthatod a termékadatokat, időt takaríthatsz meg és növelheted a profitodat.

Hirdess a Mergadóval az árösszehasonlító oldalakon

Lehetőségek

Szerezz még egy stabil jövedelemforrást a webáruházad számára. Az árösszehasonlító oldalak látogatói az utolsó vásárlási fázisban vannak. Már tudják, hogy mit szeretnének, és egyszerűen csak azt keresik, hogy hol vásárolhatnak a legjobb áron. Minőségi termékadatokkal több konverziót érhetsz el alacsonyabb költségek mellett. 

Elutasított termékek

Szeretnéd a teljes portfóliódat feltölteni az árösszehasonlítókra, nem pedig csak néhány véletlenszerűen kiválasztott terméket? A Mergado segíthet ebben. Megvizsgálja a feedet, és az árösszehasonlító specifikációihoz igazítja azt. Ezzel elkerülheted a visszautasított termékeket, és kihasználhatod a portfóliódban rejlő teljes potenciált.

Termékek párosítása a termékkártyákhoz

Párosítsd könnyedén termékeidet a megfelelő termékkategóriákkal. A Mergado több mint 650 árösszehasonlító formátumot ismer fel. Többé nem kell pénzt költened a hibásan párosított termékekre.

Termékek szegmentálása

Válassz termékeket a stratégiád szükségleteinek megfelelően. Olyan kampányt készítesz, amely csak egy bizonyos kategóriára fog vonatkozni? Nem szeretnél szezonon kívüli termékeket hirdetni? Vagy csak a legmagasabb árrésel rendelkező termékeket szeretnéd reklámozni? A Mergado segítségével könnyedén létrehozhatsz szűrőket, amelyek aztán átíródnak az árösszehasonlítóba.

Próbáld ki a Mergadót ingyen

Próbáld ki a Mergadót, és könnyítsd meg a csatlakozást az árösszehasonlítókhoz. A Mergado használatának első 30 napja ingyenes.

Mergado integráció

Csatlakozz újabb csatornákhoz, és mutasd meg termékeidet a potenciális vásárlóknak. A formátum-konvertereknek köszönhetően bármilyen árösszehasonlító weboldalra vagy piactérre való terjeszkedés csak néhány kattintás kérdése.

Az iparág standardjának számítunk

7000 +

felhasználó

21 +

ország

650 +

formátum

Capterra

Ami számodra érdekes lehet

Esettanulmányok

Ismerd meg a Mergado hagyományos és újszerű felhasználási módjait. Olvasd el az itt található esettanulmányokat, amelyeket a Mergadóval dolgozó profik írtak.

Útmutató

Érdeklődsz a Mergado működése iránt? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót, amely tele van hasznos leírásokkal.

Fórum

Nem találtál választ a kérdésedre? Fedezd fel fórumunkat, vagy tedd fel a kérdésed közvetlenül a Tanácsadás rovatban.