A Feed Image Editor AI funkcióival képei felülmúlják a konkurenciát a Kaufland Global Marketplace-en

A cikk megjelenése 04. 08. 2023
| 3 perc olvasás

Kaufland Global Marketplace hálózatában való hirdetéssel könnyedén elérheti a német, cseh és szlovák online piac ügyfeleit. Ma egy hasznos tippet hoztunk Önnek arról, hogy a Kaufland Global Marketplace számára hogyan automatizálhatja a termékképek iránti követelményeket. A Feed Image Editor alkalmazás segítségével.

Feed Image Editor 30 napig ingyen
  • tegye vonzóbbá termékeit az imagemarketing segítségével
  • termékképek tömeges és automatizált kezelése az árösszehasonlító oldalak számára

A Feed Image Editor segít megőrizni a termékképek hibátlanságát

Kaufland Global Marketplace számára a termékképek kiváló minősége — csakúgy, mint minden más hirdetési csatornán — nagyon fontos. A Feed Image Editor számos okos funkciót kínál, amelyekkel 100%-os formába hozhatja őket, és elérheti a legfontosabbat: ráveheti a helyi Kaufland piactereken lévő vásárlókat, hogy az Ön webáruházában vásároljanak.

Milyen funkciókat használhat a képhirdetés javítására

Háttér eltávolítása

Kaufland Global Marketplace előírja, hogy a fő termékképeket fehér háttérre helyezze. Ezzel professzionális és egységes megjelenést biztosít termékeinek, a vásárlók pedig könnyen azonosíthatják őket.

Feed Image Editor mesterséges intelligencia technológiát használ, amelynek köszönhetően Ön több ezer képet szerkeszthet tömegesen. Ráadásul ennek a funkciónak a használata minden kép számára ugyanolyan minőséget garantálígy nem kell aggódnia amiatt, hogy elmosódott képeket hirdetne.

Vízjelek, szöveg és egyéb nem kívánt grafikai elemek eltávolítása

Kaufland Global Marketplace hálózat egy másik előírása, hogy a képeken nem használhat reklámelemeket és ‑közléseket. A Feed Image Editor segít eltávolítani róluk a szlogeneket, a kedvezményre vonatkozó információkat, logókat, szimbólumokat és egyéb hirdetési információkat. Ezáltal gyorsan és egyszerűen létrehozhatja termékei tiszta megjelenését.

A vízjelek vagy más rétegek eltávolításához az alkalmazás egy további mesterséges intelligencia alapon működő funkciót kínál, amellyel időt és pénzt takaríthat meg.

Egy termékről több fotó közzététele és képösszeállítások készítése

Szeretné, ha a felhasználók reális elképzelést kapnának az Ön termékeiről? Egészítse ki a fő termékképet további képekkel csak más szögből vagy akár közeli felvételekkel. Ezáltal könnyebben meggyőzheti az ügyfeleket, hogy vásároljanak az Ön webáruházában.

Az alkalmazás egy további hasznos funkciója, hogy kollázsokat készíthet a termékképekből.

Milyen előírásai vannak a Kaufland Global Marketplace-nek a termékképekre vonatkozóan?

A Feed Image Editor csapata részletes áttekintést készített a termékképek használatára vonatkozó szabályokról:

  • érzelmeket kiváltó képek — ne használjon lifestyle vagy érzelmeket kiváltó képeket, elsősorban a termék világos és objektív bemutatására figyeljen
  • helyettesítő képek - győződjön meg arról, hogy minden termékkép valóban az Ön által értékesített terméket tartalmazza, és nem általános vagy helyettesítő képeket (ún. placeholderek)
  • szöveg, logók vagy árinformációk - győződjön meg arról, hogy a termékképek nem tartalmaznak szöveges elemeket, logókat vagy árinformációkat
  • márkák és minősítések ne tüntessen fel márkákat és minősítéseket
  • árnyékok, keretek vagy kollázsok - a termékképeknek tisztának és egyszerűnek kell lenniük, árnyékok, keretek vagy több képből álló kollázsok nélkül

Milyenek a Kaufland Global Marketplace számára ajánlott kép- és fájlméretek?

Hogy a felhasználói számára a képek optimálisan jelenjenek meg, a Kaufland Global Marketplace azt javasolja, hogy konkrét kép- és fájlméreteket használjon:

  • standard méret - a minimális képméretre vonatkozó követelmény 1024 px magasságra vagy szélességre
  • zoom funkció - hogy a vásárlók ráközelíthessenek a termékre, használjon legalább 2048 px méretű képeket magasságra vagy szélességre
  • képek mennyisége — töltsön fel ideális esetben 5 – 10 képet, amelyek különböző szögekből mutatják be a terméket, és a részletekre összpontosítanak
  • maximális fájlméret - a képek fájlmérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot

A MERGADO Editor segítségével egyedül állíthatja be hirdetését a Kaufland Global Marketplace-en

Fontolgatja, hogy csatlakozik a Kaufland Global Marketplace hálózatához? A MERGADO segítségével felhasználhatja azokat a formátumokat, amelyeket már használ az árösszehasonlítóhoz, és átalakíthatja azokat az aktuálisan szükséges formátumokká. A virtuális kezelő segítségével automatizált módon tudja kezelni az adatfeedeket. A MERGADÓBAN egyedül is képes kezelni webáruháza hirdetését — felgyorsítja így a napi marketingfeladatokat, és megspórolja a programozókra fordított költségeket.

MERGADO 30 napig ingyen
  • kezelje termékfeedjeit egyedül, programozó segítsége nélkül
  • teljes hozzáférés minden funkcióhoz már a próbaidőszak alatt

Teremtsen kellemes vásárlási környezetet ügyfelei számára a Kaufland Global Marketplace-en. A MERGADO és a Feed Image Editor segítségével ezt egyszerre és könnyedén elérheti.

Ezeket olvasta már?

Szerző / Izabela Štěpáníková / 04. 08. 2023
Címkék: Alkalmazások

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.