Szerezz minősítést!

Mire jó a minősítés?

A Mergado egy hatékony eszköz az árösszehasonlító oldalak és piacterek termékfeedjeinek kezelésére. Az eszköz használatával az ügynökségek bővíthetik az ügyfeleinek kínált szolgáltatások portfólióját. A Mergado használata és beállítása egyszerű, nem igényel komolyabb IT szaktudást.

Azon webáruházak, amelyek marketingügynökség vagy freelancer szolgáltatásait szeretnék igénybe venni, a tanúsítvány a minőség és a Mergadóval való munka tapasztalatának jele. A Mergado használatának szakmaisági szintje szerint három kategóriát hoztunk létre — arany, ezüst és bronz. Mindegyikhez bizonyos feltételek teljesítése szükséges és ennek megfelelően számos előnnyel jár.

Követelmények a minősítés megszerzéséhez

Ahhoz, hogy Mergado minősített partnerré váljon, a következőkre van szüksége:

  • ismeri a Mergadót, és legalább 1 éve aktívan használja,
  • legalább 2 webáruházat kezel a Mergadóban,
  • részt kell vennie az “Első lépések a Mergadóban” ingyenes oktatáson.
  • sikeresen teljesíti a minősítői vizsgát

A tanúsítvány közvetlenül az ügynökséghez kötődik. Ha megfelel minden feltételnek, és legalább egy olyan személy dolgozik az ügynökségben, aki elvégezte az összes szükséges képzést és sikeresen letette a minősítői vizsgát, az ügynökség jelvényt kap.

Maguk az alkalmazottak Minősített szakértő jelvényt kapnak, amely esetében nincs Arany / Ezüst / Bronz szint.

A freelancerek minősítését ugyanúgy közelítjük meg, mint az ügynökségekét. Ha Ön freelancer, aki saját maga kezeli az online áruházakat, ugyanakkor az ügynökségeknek történő munkavégzésért órákat számol fel, akkor választhat, hogy szakértőként vagy az adott ügynökség alatt szeretne megjelenni.

Mire kell ügyelnie a minősítési követelmények teljesítése után?

  • A weboldalon az új jelvényt kell elhelyezni, amely a Mergado weboldalán található profilra mutató linkkel rendelkezik.
  • Kétévente meg kell újítania a minősítést a weboldalon található aktuális feltételek szerint.

Milyen esetekben lehet a minősítést átruházni?

  • Ha egy szakértő, aki az összes szükséges képzéssel rendelkezik és megfelel az egyéb tanúsítási feltételeknek (pl. Gold), elhagyja az ügynökségét, akkor új munkatársat kell képezniük, hogy az ügynökség ne kerüljön alacsonyabb kategóriába.
  • Ha egy szakértő, aki az összes képzést elvégezte, átmegy egy olyan ügynökséghez, amely a fizetős alkalmazást használja, akkor ez az ügynökség jogosult az Arany kategóriába lépni. Ezekről a változásokról haladéktalanul tájékoztatnia kell minket.