Feed Image Editor

A Feed Image Editor a termékképek tömeges és automatizált szerkesztésére szolgál. Segítségével könnyedén optimalizáhatja a képek méretetit, adhat a képekhez logókat vagy szövegeket. Az elkészült képek felhasználhatóak a Facebook termékhirdetéseiben vagy más hirdetési csatornákon. Az alkalmazást a Mergado Store-ban aktiválhatja.

Képek hátterének gyors és hatékony eltávolítása? A Feed Image Editor segítségével ezt néhány kattintással megteheti

Manapság a termékkép hátterének eltávolítása komoly problémát okozhat. A Feed Image Editor alkalmazás már jóideje kínál erre lehetőséget, a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően pedig még hatékonyabbá tettük ezt a funkciót. Az új kiegészítőkkel beállíthatja a háttér eltávolításának érzékenységét és kisimíthatja a kivágott termékek széleit. Nézzük, hogyan működnek.

28.02.2022
Szabaduljon meg a termékképek hiányosságaitól a Feed Image Editor segítségével

Tudta, hogy a nem megfelelő minőségű termékképek akadályozzák a hirdetés megfelelő működését? Több hibára is figyelni kell és ezek manuális ellenőrzése sok időt vehet igénybe. Ebben lehet segítségére a Feed Image Editor alkalmazás Diagnosztika oldala, amely gyors és átlátható áttekintést nyújt a képek hiányosságairól.

17.06.2021
Ellenőrizze le a képes hirdetéseit a termékkép audit segítségével

A termékhez tartozó képek beállítása során sok olyan hiba fordulhat elő, amelyek miatt a hirdetési csatornák megtagadhatják a termékek hirdetését. Ha a webáruháza több száz termékkel rendelkezik, akkor gyakorlatilag lehetetlen manuálisan ellenőrizni a képeket. Ebben segíthet a Feed Image Editor ingyenes szolgáltatása a termékkép audit.

07.06.2021