Alkalmazások

A Mergado funkciói kiterjeszthetők különféle alkalmazásokkal is. Hatékony segítőeszközökkel, melyeket bárhol felhasználhat az elemzésektől és a licitálástól kezdve a kreditkezelésen át egészen a képek szerkesztéséig.

Feed Image Editor

A Feed Image Editor egy alkalmazás, amely a webáruház termékképeivel dolgozik. Lehetővé teszi matricák, színes keretek, csíkok, pontok vagy szövegek hozzáadását a képekhez. Használhat előre létrehozott grafikus sablonokat, vagy feltöltheti a sajátját. Képzelje csak el – logói, termékinformációi vagy kedvenc hirdetési karakterei mostantól egyszerűen részesei lehetnek a Facebookon és az Instagramon történő hirdetéseinek!

Ráadásul nem kell egy csomó időt eltöltenie a képek szerkesztésével – az alkalmazás lehetővé teszi, hogy tömegesen adjon hozzá szöveges és grafikus elemeket a Mergado-ban szokásos módon kiszűrt termékekhez. A képbeállítások az újonnan hozzáadott termékeknél is megjelennek, így időt takaríthat meg.

Bidding Fox Elements

Javítson hirdetései hatékonyságán tucatnyi új elemmel a Bidding Fox Elements segítségével. Ez az alkalmazás olyan statisztikai adatokkal dolgozik, melyek nem csak a termékösszehasonlítókról valók, és új elemeket hoz létre. Ezek javítják a hirdetései beállításait és hatékonyságát. Az alkalmazás adatokat szolgáltat Önnek egy, hét vagy akár harminc naponként. Ennek köszönhetően betekintést nyerhet a hirdetése hatékonyságáról, valamint lehetővé teszi az Ön számára fontos időszak kiválasztását.

Próbálja ki a Bidding Fox Elements alkalmazás képességeit. Kapcsolja be 15 napig ingyen!

Repair Man

A Repairman egy szerelő, amely kijavítja az Ön XML-jét a cseh és a szlovák Heureka és a Zboží.cz számára, hogy webáruháza több látogatást és több bevételt szerezzen.

Mergado Keychain

A Keychain a Mergado kulcstartója, egy olyan ingyenes, más alkalmazások működéséhez elengedhetetlen alkalmazás, melyet jelszavak és egyéb információk tárolására használnak.

Heureka Watchdog

●  Felsorolja a nem összepárosított termékeket és párosítási eszközt kínál.

●  Felsorolja azokat a termékeket, melyek egyedül vannak a termékkártyákban, és eszközt kínál azok összekapcsolásához más kártyákkal.

●  Felsorolja a rossz minőségű kategórianeveket, és lehetővé teszi azok átjavítását a Heureka-n (Árukeresőn) lévő kategóriák szerint.

●  Figyelmeztet azokra a termékekre, amelyek túl alacsony pozícióban vannak.

●  Ellenőrzi kattintásonkénti költségen alapuló ajánlatokat az érvényes szabályok szempontjából.

és több...

Pricing Monitor

A hibás árak naponta fosztják meg Önt a haszontól. A túlságosan magas árak az ügyfeleket a konkurenciához irányítják, viszont, ha túl alacsony árakkal dolgozik, akkor megfosztja Önmagát a lehetséges profittól. Fedezze fel ezeket a hibákat. A Pricing Monitor alkalmazás a helytelen árakat megtalálja, és folyamatosan figyeli azokat.

Credito

Kerülje el a veszteségeket, amelyek a jövedelmező hirdetések felfüggesztéséből adódnak a kimerített egyenleg miatt. A Credito naponta ellenőrzi, hogy mennyi összeg van az egyenlegén a TOP termékösszehasonlítókon, és figyelmezteti, ha az egyenlege a nullához közelít. Mindezt egy helyen, átláthatóan és ingyen.