A minőségi ellátási lánc a jövedelmező üzlet alapja

Az ellátási láncok az egyik legfontosabb elemként befolyásolják a webáruházak sikerét és hatékonyságát. A szállítóktól történő termékekről szóló információk beszerzésére az úgynevezett beszállítói feedek szolgálnak. A Mergadóban tetszőleges számú beszállítói feedhez csatlakoztathatod webáruházadat, és az igényeidnek megfelelően automatizáltan dolgozhatsz velük.

A ellátási láncok biztosítják azt, hogy a webáruháznak stabil és rendszeres hozzáférése legyen az általa kínált termékekhez. Segítenek minimalizálni a termékek beszerzési, tárolási és szállítási költségeit. A kereskedőknél elterjedt szokás, hogy több beszállítóval rendelkeznek, így szabadon választhatnak, hogy honnan vásárolják meg termékeiket. A beszállítói feedek segítségével naprakészen informálódnak az árképzésről és a kívánt termékek elérhetőségének változásáról. Ennek az áttekintésnek köszönhetően versenyképesebbek lehetnek a konkurenciával szemben, és alkalmazkodni tudnak a gyorsan változó trendekhez illetve vásárlói igényekhez.

Miért érdemes beszállítói feedeket használni 

A beszállítói feedet egyszerűen csatlakoztathatod

Automatizált módon megoldhatod a nehézségeket olyan esetekben, amikor a beszállítóid különböző formátumban, rossz állapotban küldik el az adatokat, vagy egyáltalán nem rendelkeznek automatikus export lehetőségével. Megszüntetheted az elérhetőséggel kapcsolatos problémákat is, például ha az adatok betöltése hosszú időt vesz igénybe, vagy csak bizonyos időpontokban tölthetők le.

A Mergado Editor használatával rengeteg időt takaríthatsz meg

Segítségével tetszőleges számú beszállítót csatlakoztathatsz, és tömegesen is dolgozhatsz velük, igényeidnek megfelelően. Könnyedén beállíthatod a saját szabályaidat a kategóriák felülírására vagy az árak újraszámítására, amelyeket a webáruházadba szeretnél küldeni. Ha a beszállítónál készletre kerülnek a termékek vagy módosítja az árakat, a szabályok automatikusan elvégzik a módosításokat, beleértve a megfelelő paramétereket, pénznemeket stb.

A Blending Bull alkalmazás egyszerűbbé teszi a feedek összevonását

A Blending Bull lehetővé teszi az XML, CSV vagy más szöveges formátumú adat feedek szerkesztését. Rendkívül hatékony szabályokat biztosít a feedek szerkesztéséhez vagy több adatforrás egyetlen kimeneti fájlba történő összevonásához, amelyet aztán a Mergadóban vagy egyéb alkalmazásokban feldolgozhatsz. Az alkalmazás szöveges karakterszinten működik. Ennek köszönhetően gyorsabb, és olyan dolgokat is szerkeszthetsz vele, amelyeket az okosabb eszközök nem tudnak, például azért, mert nem támogatják az adott adatformátum tulajdonságát.

A Mergado Drive automatizálja a feedek letöltését és feltöltését

A beszállító nem biztosít URL címes feedeket? A Mergado Drive segítségével letöltheted az adat feedeket a beszállítók FTP tárhelyeiről, vagy beállíthatod a saját FTP tárhelyedet a feedek feltöltéséhez. Az alkalmazás alapbeállítása után a feedek letöltésének és feltöltésének folyamata automatikusan működik, így mindig naprakész adatokkal rendelkezhetsz.

A Mergado Translate segítségével néhány kattintással lefordíthatod a szövegeket

Külföldi beszállítóktól szerzed be a termékeidet? A termékek leírását ebben az esetben is le kell fordítani azon országok nyelvére, ahol üzleti tevékenységet folytatsz. A Mergado Translate alkalmazás segítségével több mint 25 nyelvre lefordíthatod a feedet. Automatikusan és fordítóra szánt költségek nélkül.

Mergado integráció

Csatlakozz újabb csatornákhoz, és mutasd meg termékeidet a potenciális vásárlóknak. A formátum-konvertereknek köszönhetően bármilyen árösszehasonlító weboldalra vagy piactérre való terjeszkedés csak néhány kattintás kérdése.

Próbáld ki a Mergadót ingyen

Szerkeszd tömegesen termékadataidat. A Mergado használatának első 30 napja ingyenes. Figyelmeztetünk: valószínűleg már soha többé nem akarsz majd visszatérni a manuális szerkesztésekhez.

Az iparág standardjának számítunk

7000 +

felhasználó

21 +

ország

650 +

formátum

Capterra

Ami számodra érdekes lehet

Esettanulmányok

Ismerd meg a Mergado hagyományos és újszerű felhasználási módjait. Olvasd el az itt található esettanulmányokat, amelyeket a Mergadóval dolgozó profik írtak.

Útmutató

Érdeklődsz a Mergado működése iránt? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót, amely tele van hasznos leírásokkal.

Fórum

Nem találtál választ a kérdésedre? Fedezd fel fórumunkat, vagy tedd fel a kérdésed közvetlenül a Tanácsadás rovatban.