Dolgozzon gyorsabban a MERGADO Editorban! Funkcióit könnyen megértheti az automatikus widgettel

A cikk megjelenése 05. 05. 2023
| 2 perc olvasás

Mutatunk egy módszert, hogy miként lehet gyorsabbá tenni a MERGADO Editor használatát. Újdonság, hogy az egyszerű, kulcsszavakon alapuló keresésnek köszönhetően minden funkciójában eligazodhat. Elég egy kattintás, és a szerkesztő azonnal felkínálja a megoldást a Knowledge Base-ből vagy fórumunkról. Vizsgáljuk meg közelebbről ezt a praktikus újdonságot.

Milyen funkciókat kínál az új widget?

Egy olyan lehetőséggel bővítettük a MERGADO Editort, amely képes azonnal pontos tanácsot adni attól függően, hogy éppen mit szükséges elvégeznie benne. A hozzáadott widget segítségével lehetősége nyílik a Knowledge Base és a nyilvános fórumbejegyzéseink széles választékában keresni.

Az eredmények mindig külön-külön jelennek meg ebben a sorrendben:

  • cikkek a Knowledge Base-ből
  • témák a nyilvános fórumról (a További eredmények megjelenítése gombra kattintva).

A widget a keresendő súgó témákat aszerint jeleníti meg, hogy éppen milyen típusú oldalon tartózkodik. Például: Ha a Szabályok oldalon tartózkodik, a widget a “Szabályok” kategória szerinti találatokat kínálja fel a Knowledge Base-ből.

Widget elemek:

  • Keresőmező –⁠ keresés a Knowledge Base-benforum.mergado.com oldalon
  • Knowledge Base-ünk és az egész fórum keresési eredményeinek megjelenítése

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi a véleménye az új súgóról, és hogy tud vele dolgozni. Megköszönjük, ha küld visszajelzést, esetleg tippeket, ha valamit hiányolna a widgetben.

A MERGADO Support ajánlja:

Szeretne még jobban eligazodni a MERGADOBAN? Ha konkrét vagy gyors kérdése lenne, nem kell messzire mennie. Fórumonkon megtalálja a releaseket érintő aktuális újdonságokat, mint ahogy szakemberek tippjeit is olvashatja a feed marketinggel, a PPC-vel, a SEO-val, a bidding-gel vagy a pricing-gal kapcsolatban. 

Ezeket olvasta már?

Szerző / Izabela Štěpáníková / 05. 05. 2023

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.