Képek hátterének gyors és hatékony eltávolítása? A Feed Image Editor segítségével ezt néhány kattintással megteheti

A cikk megjelenése 28. 02. 2022
| 2 perc olvasás

Manapság a termékkép hátterének eltávolítása komoly problémát okozhat. A Feed Image Editor alkalmazás már jóideje kínál erre lehetőséget, a legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően pedig még hatékonyabbá tettük ezt a funkciót. Az új kiegészítőkkel beállíthatja a háttér eltávolításának érzékenységét és kisimíthatja a kivágott termékek széleit. Nézzük, hogyan működnek.

Módosítsa a háttér eltávolításának érzékenységét

Az árösszehasonlító oldalak többnyire megkövetelik, hogy a meghirdetett termékek fehér háttérrel rendelkeznek. Ezért gyakori eset, hogy az adott oldalon hirdetni kívánó webáruház, vagy az azt kezelő marketing ügynökségnek el kell távolítaniuk az eredeti hátteret a termékképekről. Az ismert szerkesztők használatakor azonban gyakran előfordul, hogy a termék egy része vagy le van vágva, vagy a háttér nem teljesen kerül eltávolításra. 

Ezért a Feed Image Editor alkalmazás újonnan a háttér eltávolításnak három szintjét kínálja. Ezekkel beállíthatja, hogy a termék hátterének mekkora része kerüljön kivágásra.

A háttér eltávolításának érzékenységi szintjei:

  • alacsony
  • közepes
  • magas

Hogyan működik a gyakorlatban

  1. Ha az eltávolítás során eltűnt a termék egy része is, állítsa magasabbra az érzékenységet. A háttér eltávolítása kevésbé lesz intenzív.
  2. Ha a háttér eltávolítása nem volt elég, válasszon alacsonyabb érzékenységet. A funkció megpróbálja eltávolítani az összes háttérben lévő töredéket.

A FIE képes kisimítani a termékek levágott széleit

Ezt a leginkább akkor fogja értékelni, ha:

  • a képek alacsonyabb minőségűek vagy kisebb méretűek
  • a termék környezetéből összetett hátteret távolított el 
  • a termék színe azonos az eltávolított háttér színével 

Aktiválja a Feed Image Editort

A Feed Image Editor egy hatékony eszköz a webáruházak és marketing ügynökségek számára, amely segítségével átfogóan hozhatnak létre meggyőző képi hirdetéseket. Csatlakozzon Ön is azon felhasználók körébe, akik hatékonyan, tömegesen és automatizáltan kezelik termékképeiket. Próbálja ki a Feed Image Editor adta lehetőségeket és előnyöket 30 napig ingyen.

Feed Image Editor 30 napig ingyen
  • tegye vonzóbbá termékeit az imagemarketing segítségével
  • termékképek tömeges és automatizált kezelése az árösszehasonlító oldalak számára

Ezeket olvasta már:

Szerző / Fišer Ádám / 28. 02. 2022

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Címkék: Alkalmazások

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.