Nyisd meg egyszerűen, néhány kattintással a következő jövedelemforrásodat

Juttasd el könnyedén termékkínálatodat napjaink legnépszerűbb vásárlási platformjaira. A Mergadóval egyedül is nyereséges hirdetéseket hozhatsz létre a piactereken, anélkül, hogy programozót kellene alkalmaznod.

A marketplacek, vagy más néven online piacterek olyan platformok, amelyek webáruházakkal  vagy webáruházak nélkül egyesítik az eladók termékeit. Ezek a digitális kirakatok értékesítés közvetítése által működnek, amelyből a kereskedők díjat fizetnek nekik. Jelenleg több online megrendelés zajlik ezeken az oldalakon, mint az olyan csatornákon mint az árösszehasonlítók vagy a közösségi média, és ez a tendencia a jövőben még tovább fog nőni. A marketplacek is egyre népszerűbbek a vásárlók köreiben, mivel itt egy helyen találják meg a legnagyobb termékválasztékot.

Miért érdemes igénybe venni a marketplaceket

Előnyök az értékesítők számára

Több ezer potenciális vásárlót érhetsz el közvetlenül a vásárlás végső verziójában. Ezt az új bevételi forrást gyorsan és alacsony befektetéssel nyithatod meg. A piacterek nagy mennyiségű adatot gyűjtenek össze a vásárlókról, amelyeket a hirdetések pontosabb személyre szabásához használhatsz fel. Mielőtt új régióba terjeszkednél, a piactereken könnyen összehasonlíthatod magad a helyi versenytársakkal.

Előnyök a vásárlók számára

Itt könnyen összehasonlíthatják a termékek árát. A vélemények és értékelések igazolják, hogy a piacterek megbízhatóak és biztonságosak a vásárláshoz. Minőségi személyre szabást és kényelmes vásárlási folyamatot kínálnak. A vásárlók egy helyen vásárolhatják meg az összes terméket.

Használd te is a Mergado Marketplaces alkalmazást

Lehetővé teszi a termékek elérhetőségével kapcsolatos adatok 15 percenkénti szinkronizálását. Gyorsan és egyszerűen feltöltheted vele a termékeket. A termékek számától függetlenül egységes árat fizetsz webáruházanként. Mindent kényelmesen beállíthatsz a Mergado intuitív felhasználói felületén.

Mergado integráció

Csatlakozz újabb csatornákhoz, és mutasd meg termékeidet a potenciális vásárlóknak. A formátum-konvertereknek köszönhetően bármilyen árösszehasonlító weboldalra vagy piactérre való terjeszkedés csak néhány kattintás kérdése.

Próbáld ki a Mergadót ingyen

Szerkeszd tömegesen termékadataidat. A Mergado használatának első 30 napja ingyenes. Figyelmeztetünk: valószínűleg már soha többé nem akarsz majd visszatérni a manuális szerkesztésekhez.

Az iparág standardjának számítunk

7000 +

felhasználó

21 +

ország

650 +

formátum

Capterra

Ami számodra érdekes lehet

Esettanulmányok

Ismerd meg a Mergado hagyományos és újszerű felhasználási módjait. Olvasd el az itt található esettanulmányokat, amelyeket a Mergadóval dolgozó profik írtak.

Útmutató

Érdeklődsz a Mergado működése iránt? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót, amely tele van hasznos leírásokkal.

Fórum

Nem találtál választ a kérdésedre? Fedezd fel fórumunkat, vagy tedd fel a kérdésed közvetlenül a Tanácsadás rovatban.