Keress többet minőségi adatokkal a PPC hirdetésekben

A Mergadóval könnyedén módosíthatod termékadataidat, és új értékesítési csatornákra tehetsz szert. Mindezt egyedül csak néhány kattintással, és anélkül, hogy programozóra lenne szükséged.

Miben segíthet Neked a Mergado

Termékek szegmentálása

Hirdesd csak azokat a termékeket, amelyeket érdemes. A Mergadóban egyszerű módon szegmentálhatod termékeidet, például szezonalitás, kategória vagy árrés szerint, és ezek alapján hirdetheted őket.

Termékek címkézése

Az okos szabályokkal a Mergadóban automatikusan címkézheted a termékeket a PPC rendszerekben való könnyebb munkavégzés érdekében. Így gyorsabban elindíthatod a hirdetéseket, és nem kell bajlódnod a termékek manuális kiválasztásával.

Kategóriák feltérképezése

Ne vesztegesd az időt arra, hogy a termékeket manuálisan a megfelelő kategóriákhoz hozzárendeld. Bízd ezt a Mergadóra, amely az összes hirdetési rendszer kategóriafáját ismeri.

Feedben található hibák eltávolítása

Vess véget a termékek visszautasításának. Nem rendelkezel GTIN, EAN, ID vagy esetleg más elemmel? A Mergado figyelmeztetni fog Téged ezekre a hiányosságokra, és gyors adatszerkesztést javasol.

Próbáld ki a Mergadót ingyen

Szerkeszd tömegesen termékadataidat. A Mergado használatának első 30 napja ingyenes. Figyelmeztetünk: valószínűleg már soha többé nem akarsz majd visszatérni a manuális szerkesztésekhez.

Mergado integráció

Csatlakozz újabb csatornákhoz, és mutasd meg termékeidet a potenciális vásárlóknak. A formátum-konvertereknek köszönhetően bármilyen árösszehasonlító weboldalra vagy piactérre való terjeszkedés csak néhány kattintás kérdése.

Próbáld ki a Mergadót ingyen

Szerkeszd tömegesen termékadataidat. A Mergado használatának első 30 napja ingyenes. Figyelmeztetünk: valószínűleg már soha többé nem akarsz majd visszatérni a manuális szerkesztésekhez.

Az iparág standardjának számítunk

7000 +

felhasználó

21 +

ország

650 +

formátum

Capterra

Ami számodra érdekes lehet

Esettanulmányok

Ismerd meg a Mergado hagyományos és újszerű felhasználási módjait. Olvasd el az itt található esettanulmányokat, amelyeket a Mergadóval dolgozó profik írtak.

Útmutató

Érdeklődsz a Mergado működése iránt? Összeállítottunk számodra egy részletes útmutatót, amely tele van hasznos leírásokkal.

Fórum

Nem találtál választ a kérdésedre? Fedezd fel fórumunkat, vagy tedd fel a kérdésed közvetlenül a Tanácsadás rovatban.