Árukereső

Mit érdemes tudni az Árukeresőről

Az Árukereső Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, amely 2004 óta van jelen az e-kereskedelmi piacon. A SimilarWeb adatai szerint az oldal átlagos havi látogatottsága közel 17 millió. A vásárlók közel 3900 webáruház, 15 millió terméke közül választhatnak. Az Árukereső megtalálható még Bulgáriában (Pazaruvaj) és Romániában (Compari) is. A vállalat Google CSS partner, és 2016 óta a Heureka Group tagja.

Hogy segít a Mergado az Árukeresőn való hirdetésben

 

 

A Mergado egy feed kezelő eszköz, amelynek köszönhetően tömegesen és automatizálva állítható be a hirdetés, számos nagy árösszehasonlító oldal számára.

  • A Mergado a Heureka Group összes formátumát támogatja.
  • A feed audit és termékkép audit is támogatja az Árukereső formátumát
  • Használ, vagy szeretne használni webáruház platformokat az Árukeresőn való hirdetéshez? A Mergado Pack-nak köszönhetően most könnyedén összekapcsolhatja ezeket a Mergadóval.    
  • A képeket, amelyek az értékesítés során fontos szerepet töltenek be, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.

Hogy hirdethet az Árukeresőn

Minden olyan kereskedő, amely számlaképes, rendelkezik webáruházzal, és a hirdetni kívánt termékeket a portál feltételei alapján biztosítja.

Minden feed specifikációval kapcsolatos információt megtalál a: https://www.arukereso.hu/admin/Login#feed-format oldalon.

Az adatok hagyományos XML vagy CSV import.

A fájlt egy URL-re kell menteni, ahonnan az Árukereső letölti.

 

Olvasson tovább az Árukeresőről a blogunkon: 

Használja ki az Árukereső Megbízható Bolt program előnyeit a WooCommerce és PrestaShop rendszerekben

Új hirdető az Árukeresőn, vagy tervben van, hogy hirdetne Magyarország legnépszerűbb hirdetési platformján? WooCommerce vagy PrestaShop platformon fut a webáruháza? Akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Megbízható Bolt szolgáltatást. A Mergado Pack bővítmény segítségével pedig, könnyedén aktiválhatja webáruházában is.

31.03.2022
Árukereső.hu - hirdessen Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldalán

Webáruházként új lehetőségek után kutat, amelyekkel növelheti bevételeit? A magyar piacon több árösszehasonlító oldal közül is választhat, de talán érdemes Magyarország legnépszerűbb portálján kezdeni, az Árukeresőn. Nézzük tehát mit is kell tudni az Árukeresőről, hogy hirdethet rajta, és miben tud segíteni a Mergado.

26.01.2021

A mai online marketing világában az árösszehasonlító portálok a magas konverzió aránnyal rendelkező csatornák közé tartoznak. Ezeken a portálokon több webáruház kínálata közül válogathatnak az érdeklődök. A termékeket nem csupán az áruk alapján hasonlítják össze, hanem a termék elérhetősége, szállítási módja és a webáruház megbízhatósága alapján is.

27.08.2020