Használja ki az Árukereső Megbízható Bolt program előnyeit a WooCommerce és PrestaShop rendszerekben

A cikk megjelenése 31. 03. 2022
| 3 perc olvasás

Új hirdető az Árukeresőn, vagy tervben van, hogy hirdetne Magyarország legnépszerűbb hirdetési platformján? WooCommerce vagy PrestaShop platformon fut a webáruháza? Akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Megbízható Bolt szolgáltatást. Mergado Pack bővítmény segítségével pedig, könnyedén aktiválhatja webáruházában is.

    Legyen hatékonyabb az Árukeresőn a Megbízható Bolt Programnak köszönhetően.

    A Megbízható Bolt szolgáltatás aktiválását követően, webáruháza közvetlen visszajelzéseket kaphat a vásárlóktól. A szolgáltatásnak köszönhetően a vásárló, röviden a vásárlást követően egy kérdőívet kap, amelyben értékelheti a webáruházat. Az értékelések alapján a webáruház különböző jelvényeket kaphat. 

    Előnye, hogy a minősítés megjelenik a webáruház logója mellett a termékoldalon, így nagyobb bizalmat nyújt a vásárlók szemében. További előnynek számít a Megbízható Bolt Widget és a Badge használata is amelyet a webáruház felületén helyezhet el.

    A Mergado Pack-nek köszönhetően a Megbízható Bolt widget elhelyezése és beállítása bárki számára egyszerű lehet.

    A widget csak akkor kezd el működni, ha a feltételek teljesülnek:

    • “Zöld keretes”: 60 nap alatt legalább 10 vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,2‑t.
    • “Zöld hátteres”: 60 nap alatt legalább 60 vélemény esetén, amennyiben a vélemények átlaga eléri a 4,6‑t.

    Hogy implementálhatjuk a Megbízható Bolt szolgáltatást

    • A Megbízható Bolt programhoz, elengedhetetlen az Árukereső fiók. A szolgáltatás aktiválásához lépjen a Megbízható Bolt Program — Beállítások oldalra

    • Az aktivációt követően a Technikai segítség oldal tetején megjelenik a WebAPI kulcs.

    • Ha még nem tette meg, telepítse a Mergado Pack-et:

    • A bővítmény adminisztrációjában lépjen a Hirdetési rendszerek -> Árukereső szekcióra. Aktiválja a szolgáltatást, és szerkessze a beleegyezési szöveget a megrendelési folyamatban. A beleegyezési szöveget bármelyik aktív nyelv számára szerkeszthető.

    • Fontolja meg a lebegő widget funkció aktiválását, illetve a pozíciójának és viselkedésének beállítását is.

    • Tesztelje, hogy a funkció helyesen van‑e implementálva és működik‑e. Ha tesztmegrendelést ad le a regisztráció során megadott e‑mail címre, az elfogadott tesztmegrendelések listája ugyanabban a szekcióban jelenik meg, mint a WebAPI-kulcs.

    • Az Árukereső adminisztrációjában a Beállítások -> Véleménybekérő levelek kiküldési idejének módosítása menüpontban módosíthatja a megrendeléstől a vásárlónak küldött e‑mail elküldéséig eltelt napok számát.

    • A lebegő widget mellett egy egyszerűbb jelvényt is elhelyezhet bárhol a webhelyen. A beágyazási kódokat a Értékelések kihelyezése -> Jelvény fülön találja.

    • Az Árukereső a regisztráció során használt e‑mail cím nevében is küldheti az e‑maileket. Az e‑mailek küldéséhez ajánlatos beállítani a domainjén az SPF (Sender Policy Framework) keretrendszert valamint az Árukereső szerverének IP címeit tartalmazó hostnevet is: “_spf‑c.arukereso.hu”, mivel az egyes e‑mail szerverek ellenőrizhetik a feladó eredetét, és a visszajelzési kérelme a SPAM mappában landolhat. 

      Abban az esetben, ha domainjén nem tudja ezeket a beállításokat véghezvinni, az Árukereső automatikusan a megbizhatobolt@arukereso.hu e‑mailről küldi ki levelet. 

    odkaz pack.mergado.cz

    Ismerje meg a Mergado Pack előnyeit

    Még mindig nem tudja eldönteni, hogy használja‑e a Mergado Pack-et? Nézze meg ezt a rövid videót:

    Ha a Mergado Pack, vagy a Megbízható Bolt funkció beállításával gondja akadna, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a mergado@mergado.hu címen.

    Ezeket olvasta már?

    Szerző / Fišer Ádám / 31. 03. 2022

    Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

    Címkék: Mergado Pack

    Új megjegyzés hozzáadása

    A mező tartalma nem nyilvános.
    By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.