Biano

Mit érdemes tudni a Biano-ról?

A Biano egy speciális árösszehasonlító oldal, amely a bútor és dekorációs termékekre fókuszál. Jelenleg Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Hollandiában és Brazíliában található meg. A bútorok, kiegészítők és dekorációk mellett tanácsokat és tippeket nyújt galéria formájában a belsőépítészek és építészek munkáiból, valamint lehetőséget kínál felhasználóinak a kiválasztott termékek megvásárlására.

Hogyan segít a Mergado az Biano-n való hirdetésben?

A Mergado egy feed kezelő eszköz, amelynek köszönhetően tömegesen és automatizálva állítható be a hirdetés, számos nagy árösszehasonlító oldal számára.

  • A Mergado támogatja a Biano mind a 6 formátumát.
  • Az összes Biano domainhez biztosítunk Feed auditot, és automatikus súgót a kategória struktúrájához.
  • Eszközünk továbbá támogatja a Biano Pixel szolgáltatást. Használ, vagy szeretne használni webáruház platformokat a Biano-n való hirdetéshez? A Mergado Pack-nak köszönhetően most könnyedén összekapcsolhatja ezeket a Mergadóval.
  • A képeket, amelyek az értékesítés során fontos szerepet töltenek be, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.
  • A termékkép audit támogatja az Olcsóbbat formátumot.

Hogyan hirdethet a Biano-n?

Minden olyan kereskedő, akinek webáruháza megfelelő árut kínál. Fizetni az olyan kattintásokért kell, amelynél az ügyfél a webáruházba kattint át. A kattintásonkénti költség a kategóriától függ amelyben értékesít.

A Biano nem rendelkezik saját feed specifikációval. Alapvetően elfogad minden árösszehasonlító feed specifikációt, pl.: Google termék feed, Árukereső.hu, Heureka, Zboží.cz, Ceneo.pl, Compari.ro.

Az adatforrás szabványos XML import.

A fájlt egy URL-re kell menteni, ahonnan az Biano letölti.

Cikkek a Biano-ról

Célozzon a megfelelő vásárlókra a Biano Pixel segítségével

Tegye hatékonyabbá Biano hirdetéseit a Biano Pixel használatával. A pixel lehetővé teszi a webáruházak számára, hogy személyre szabják a termékeik megjelenítését a Biano-n. Készítettünk egy rövid áttekintést, hogy hogyan implementálható a webáruházba.

07.04.2021