Célozzon a megfelelő vásárlókra a Biano Pixel segítségével

Article published 07.04.2021

Tegye hatékonyabbá Biano hirdetéseit a Biano Pixel használatával. A pixel lehetővé teszi a webáruházak számára, hogy személyre szabják a termékeik megjelenítését a Biano-n. Készítettünk egy rövid áttekintést, hogy hogyan implementálható a webáruházba.
 

Irányítsa a vásárlókat saját márkájához

A Biano pixel olyan lehetőséget kínál, amely leegyszerűsíti a termékválasztást a vásárlók számára. Ez a szolgáltatás figyelemmel követi a vásárló kedvenc márkáit, üzleteit, vagy akár a termékek árait. A Pixel főleg azokra a vásárlókra irányul, akik már vásároltak az adott webáruházban, vagy nem fejezték be a vásárlást. A Biano Pixel ezért segít hatékonyabban megszólítani a potenciális ügyfeleket és növeli a vásárlások valószínűségét.

A Biano pixel előnyei:

  • növeli a webáruház bevételét és konverzióját
  • láthatóbbá teszi az üzletet a Biano.hu-n
  • csökkenti az értékesítés költségét (COS)
  • preferenciák szerint célozza meg az ügyfelet
  • nem jeleníti meg azokat a termékeket, amelyek magas látogatottsággal rendelkeznek, de alacsony konverzióval
  • segít az olyan vásárlók célzásában, akik hasonló választékkal rendelkeznek, mint akik már vásároltak a webáruházból.
Forrás: https://www.biano.hu/biano-rol/biano-pixel

 

Hogyan működik a Biano Pixel?

  1. A vásárló megtekinti, vagy elmenti a kedvencek közé az olyan webáruház termékeit, amelyek aktív Biano Pixel-el rendelkeznek.
  2. A Biano-n található termékek sorrendje ezután a megtekintett vagy megvásárolt termékek paramétereihez igazodnak.
  3. A személyre szabott termékmegjelenítésnek köszönhetően nő a webáruház hirdetéseinek a teljesítménye.

Egyszerű implementáció minden webáruház számára

A Biano Pixel ingyenesen implementálható bármilyen webáruházba. Az első lépés egy egyedi kód, azaz Merchant ID megszerzése. Ezt a kódot a Biano adminisztrációjában generálhatja ki. A megszerzett kódot ezután könnyedén implementálhatja a Google Tag Managerbe, vagy kövesse a programozói útmutatót.

Ha webáruháza WooCommerce vagy PrestaShop platformon működik, akkor a Biano Pixel implementálásában az ingyenes Mergado Pack modul is segíthet.

Ha szeretne többet megtudni a Biano további funkcióiról, és arról, hogy segíthet a Mergado a Biano-n való hirdetésben, akkor regisztráljon közelgő webináriumunkra, amely április 15-én kerül megrendezésre. Részletek és regisztráció itt >>> Mergado & Biano webinárium

 

Ezeket olvasta már?

Hogyan működik a Mergado és miért ilyen praktikus?

Az árösszehasonlító oldalakon való sikeres hirdetéshez szüksége lesz egy megfelelően beállított adatállományra (feedre), amely megfelel az adott oldal követelményeinek. A beállítások elvégzéséhez ezentúl nem lesz szüksége programozóra, mivel a Mergado segítségével maga szerkesztheti és optimalizálhatja a feedjeit. Ebben a rövid kis cikkben bemutatjuk, hogyan működik a Mergado.

23.02.2021
Gyórsítsa fel az adatok importját és exportját a Mergadóban

Manapság minden webáruház üzemeltető és marketinges célja, hogy felgyorsítsa a hirdetések kezelését. A Mergadóban a szokásos feladatok mellett, újonnan csökkentheti az adatok importálásának és exportálásának idejét a Google Sheets segítségével. Bemutatjuk, hogy használhatja ezt a funkciót.

18.11.2020
Hatékony megoldások a feed zökkenőmentes feltöltésre a Mergadóba

Support csapatunk gyakran segít megoldani a feed Mergadóba történő feltöltésével kapcsolatos problémákat. Mi a teendő, ha a rendszer hibát jelez, vagy a bemeneti URL nem működik együtt? Ebben a cikkben megmutatjuk a lehetséges problémákat és bemutatunk néhány hatékony megoldást is.

09.11.2020

Megjegyzés hozzáadása