Célozzon a megfelelő vásárlókra a Biano Pixel segítségével

A cikk megjelenése 07. 04. 2021
| 2 perc olvasás

Tegye hatékonyabbá Biano hirdetéseit a Biano Pixel használatával. A pixel lehetővé teszi a webáruházak számára, hogy személyre szabják a termékeik megjelenítését a Biano‑n. Készítettünk egy rövid áttekintést, hogy hogyan implementálható a webáruházba.
 

Irányítsa a vásárlókat saját márkájához

A Biano pixel olyan lehetőséget kínál, amely leegyszerűsíti a termékválasztást a vásárlók számára. Ez a szolgáltatás figyelemmel követi a vásárló kedvenc márkáit, üzleteit, vagy akár a termékek árait. A Pixel főleg azokra a vásárlókra irányul, akik már vásároltak az adott webáruházban, vagy nem fejezték be a vásárlást. A Biano Pixel ezért segít hatékonyabban megszólítani a potenciális ügyfeleket és növeli a vásárlások valószínűségét.

A Biano pixel előnyei:

  • növeli a webáruház bevételét és konverzióját
  • láthatóbbá teszi az üzletet a Biano.hu-n
  • csökkenti az értékesítés költségét (COS)
  • preferenciák szerint célozza meg az ügyfelet
  • nem jeleníti meg azokat a termékeket, amelyek magas látogatottsággal rendelkeznek, de alacsony konverzióval
  • segít az olyan vásárlók célzásában, akik hasonló választékkal rendelkeznek, mint akik már vásároltak a webáruházból.

Hogyan működik a Biano Pixel?

  1. A vásárló megtekinti, vagy elmenti a kedvencek közé az olyan webáruház termékeit, amelyek aktív Biano Pixel-el rendelkeznek.
  2. A Biano‑n található termékek sorrendje ezután a megtekintett vagy megvásárolt termékek paramétereihez igazodnak.
  3. A személyre szabott termékmegjelenítésnek köszönhetően nő a webáruház hirdetéseinek a teljesítménye.

Egyszerű implementáció minden webáruház számára

A Biano Pixel ingyenesen implementálható bármilyen webáruházba. Az első lépés egy egyedi kód, azaz Merchant ID megszerzése. Ezt a kódot a Biano adminisztrációjában generálhatja ki. A megszerzett kódot ezután könnyedén implementálhatja a Google Tag Managerbe, vagy kövesse a programozói útmutatót.

Ha webáruháza WooCommerce vagy PrestaShop platformon működik, akkor a Biano Pixel implementálásában az ingyenes Mergado Pack modul is segíthet.

Ha szeretne többet megtudni a Biano további funkcióiról, és arról, hogy segíthet a Mergado a Biano‑n való hirdetésben, akkor regisztráljon közelgő webináriumunkra, amely április 15-én kerül megrendezésre. Részletek és regisztráció itt »> Mergado & Biano webinárium

Ezeket olvasta már?

Szerző / Fišer Ádám / 07. 04. 2021

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.