Kelkoo

Mit érdemes tudni a Kelkoo-ról?

Kelkoo az egyik legrégebbi árösszehasonlító portál Európában. 1999-ben kezdte kínálni szolgáltatásai az angol piacon. A webáruházak jelenleg 26 országban hirdethetik termékeiket a Kelkoo-n.

2017-ben a Kelkoo lett a Google első prémium CSS-partnere. A Kelkoo Group tehát biztosítja, hogy a kereskedő Google Shopping-ajánlatának 100% -a szerepeljen az aukcióban. A Google Shopping minden ajánlat 20% -át felszámolja.

 

 

 

Hol hirdethet a Kelkoo-val?

A Kelkoo Group világszerte 41 országban működik.

Hogy hirdethet a Kelkoo-val?

Minden olyan kereskedő, akinek webáruháza megfelelő árut kínál. Az alapvető hirdetési szolgáltatások mellett a Kelkoo speciális útmutatásokat is kínál. Segítségükkel a vásárló több mint 12 millió termék kínálatában tud tájékozódni, és így kiszűr minden olyan találatot, amely nem felel meg a keresésének.

Minden feed specifikációval kapcsolatos információt megtalál a: https://www.kelkoogroup.com/support/merchants-support/product-data-feed/ oldalon.

Az adatforrás hagyományos XML import.

A fájlt egy URL-re kell menteni, ahonnan a Kelkoo letöltheti.

Hogy segíthet a Mergado a Kelkoo-n való hirdetésben?

A Mergado egy feed marketing eszköz, amelynek köszönhetően tömegesen és automatizálva kezelheti hirdetéseit számos nagy árösszehasonlító oldalra, beleértve a Kelkoo-t is.

  • A Mergado támogatja a Kelkoo Group összes formátumát
  • Feed auditet kínálunk
  • Webáruháza valamely ecommerce open-source platformon működik? Csatlakoztassa könnyedén a Mergadóhoz a Mergado Pack segítségével. Ezzel a modullal a Kelkoo Pixel-t is implementálhatja.
  • A képeket, amelyek kiemelkedően fontosak ezeken a portálokon, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban

 

 

 

 Kelkoo és a Mergado Pack

 

 

Logo Mergado Kelkoo XML

A Mergado Pack modul használatával előállíthatja webáruháza termék feedjét a Mergado XML specifikációban. Ezután a Mergado segítségével átalakítja ezt a feedet Kelkoo XML formátumra, amit feltölthet a Kelkoo árösszehasonlítóba. Az XML feed újra generálása különböző időpontokra állíthatja be, hogy azok mindig naprakészek legyenek, és tükrözzék a termékajánlata változásait. A Mergado Pack akár több ezer termékkel is megbirkózik a fokozatos generálás funkcióval. Nem kell tartania attól, hogy ne tudná feltölteni az összes termékét Kelkoo-ra.

 

 

Logo Kelkoo Sales Tracking

A Mergado Pack támogatja a Kelkoo piXel beépítését közvetlenül az e-shopba. A piXel szolgáltatással a Kelkoo megtudja, hogy az ügyfél milyen műveleteket hajt végre az Ön weboldalán, majd testreszabja a weboldalon található termékek listáját az ügyfél preferenciái szerint - például a népszerű színek, márkák, árak szerint. Az árösszehasonlító elsősorban azon üzletek ajánlatát jeleníti meg, amelyekkel az ügyféleknek már van tapasztalata, így segítve Önnek értékesítése növelésében.

A Kelkoo piXel aktiválása egyszerű, kitölti az API kulcsot és lehetővé teszi a piXel funkció használatát a Mergado Pack modul adminisztrációjában.

 

 

Válassza ki webáruháza platformját, és próbálja ki a Mergado Packet:

 

Olvasson tovább a Kelkoo-ról blogunkon:

Hódítsa meg a globális piacot a Kelkoo Grouppal

Felmerült a gondolat, hogy kipróbálja a Kelkoo-n való hirdetést? Ez az Európában úttörőnek tekinthető termék összehasonlító immáron 41 ország vásárlóinak hozza közelebb a webáruházak kínálatát. A kelkoo-n való hirdetéssel egyrészt leegyszerűsítheti ügyfeleinek a vásárlási folyamatot, másrészt több piacra is betörhet. Készítettünk egy rövid áttekintést, mire lesz szüksége a Kelkoo Group-on való hirdetéshez.

18.12.2020