Hódítsa meg a globális piacot a Kelkoo Grouppal

A cikk megjelenése 18. 12. 2020
| 2 perc olvasás

Felmerült a gondolat, hogy kipróbálja a Kelkoo-n való hirdetést? Ez az Európában úttörőnek tekinthető termék összehasonlító immáron 41 ország vásárlóinak hozza közelebb a webáruházak kínálatát. A kelkoo‑n való hirdetéssel egyrészt leegyszerűsítheti ügyfeleinek a vásárlási folyamatot, másrészt több piacra is betörhet. Készítettünk egy rövid áttekintést, mire lesz szüksége a Kelkoo Group-on való hirdetéshez.

Hirdessen egyszerre több piacon a Kelkoo Grouppal

A Kelkoo egy olyan hirdetési platform, amely segít, hogy vásárlói könnyedén rátaláljanak az általuk keresett termékre, valamint rámutat az ajánlatok közül a legmegfelelőbbre. Az itt hirdető webáruházaknak ezzel célzott forgalmat generál, ami több megrendelést hozhat nekik.

Fontos mérföldkő volt a csoport számára a 2017-es év, amikor a Google első prémium CSS-partnerévé váltak. Ezzel bebiztosították, hogy a Kelkoo‑n hirdető kereskedők Google Shopping-ajánlatainak (bid) 100%-a az aukcióra legyen fordítva, míg a Google Shopping normál esetben minden bid 20%-át felszámolja. Teháta a Kelkoo Group partnerségnek köszönhetően a webáruházak ugyanazon a platformon, ugyanolyan minőségű forgalommal mint a Google Shopping, de jelentős megtakarítással hirdethetnek.

Hogy hirdethet a Kelkoo‑n

A készlet a megszokott XML fájlon keresztül importálható a hirdetési rendszerbe. A termékek kategóriákba történő besorolását maga az oldal végzi el, ezért azt javasoljuk, hogy a termékek jobb osztályozása érdekében, minél részletesebb termékleírást adjon meg a feedben. A feed egyéb követelményeivel kapcsolatos információkat a Kelkoo weboldalán találhatja meg.

Az alapvető hirdetési szolgáltatások mellett konkrét útmutatót is kínál. Segítségével a vásárló több mint 12 millió termék kínálatában tájékozódhat, így kiszűrhet minden olyan találatot, amely nem felel meg a keresésének.

Csatlakozás a Mergado Pack-hez

A Kelkoo platformja biztosítja a konverziók méréséhez a Kelkoo Sales Tracking pixelt, amelyet a Mergado Pack is támogat a WooCommerce és a PrestaShop-on keresztül. Az aktiválásához mindössze annyit kell tennie, hogy a Pack felületén kiválasztja merchant azonosítóját és az országot, amelyben hirdetni kíván.

Készüljön fel a Kelkoo‑n való hirdetésre a Mergadó segítségével. Mielőtt belekezd, javasoljuk, hogy mérje fel a feedje kondícióját az ingyenes Feed audit segítségével, amely ellenőrzi és tippeket ad a hibák elhárításához.

Szerző / Fišer Ádám / 18. 12. 2020

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.