Két éves kimaradás után ismét megrendezésre került a MergadoFest konferencia

Article published 02.06.2022

A Mergadónál mindig is arra törekedtünk, hogy összehozzuk az online marketing szakembereket, megosztjuk a know-how-t, és közösen fejlődjünk. Ezért idén ismét megrendezésre került, immáron negyedik alkalommal a MergadoFest konferencia, amely a tevékenységünk éves csúcspontja. Készítettünk egy rövid kis összefoglalót az eseményről, amely idén új környezetben és rekordszámú látogatóval ment végbe.

Az előadások közt helyet kapott a magyar e-kereskedelem is.

5 terem, 17 előadó, e-kereskedelmi hírek és hasznos ismeretek

A Covid kétéves szünetet teremtett a MergadoFest harmadik és negyedik alkalmai között. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén növeljük a kapacitást és nagyobb helyre költöztetjük konferenciánkat, méghozzá a brünni Impact Hub termeibe. Hosszas tervezések és előkészületek után pillanatokon belül eljött a várva várt nap. Tapasztalt csapatunk mindenre gondolt, így a konferencia akadályok nélkül jó hangulatban ment végbe.

A konferenciatermek nagyszabású előadásoknak és kisebb workshopoknak adtak helyet. Az előadók a 2022-es e-kereskedelmi trendekre, a hirdetési rendszerek újdonságaira, de néhány olyan témára is összpontosítottak, amelyek jelentősége az online marketingben egyre nagyobb figyelmet követelnek. Előadóink a Mergadóból pedig bemutatták a Mergadó újdonságait és néhány újdonsült alkalmazás is helyet kapott. 

A konferencia egész nap élettel teli hangulatban zajlott, és mind a 150 résztvevőnek azt nyújtotta, amit a legjobban szeretünk a MergadoFest-ben - a szakmai tapasztalatok kötetlen fesztiválhangulatban történő megosztásának környezetét.

Tekintse meg, hogyan zajlott a 2022 MergadoFest

Mégegyszer köszönjük a résztvevőknek és az előadóknak ezt a szép napot. Örülünk, hogy évről évre egyre több és több érdeklődő jelentkezik az eseményünkre. Biztosak lehetnek abban, hogy jövőre ötödik alkalommal is megrendezésre kerül a MergadoFest.

 

Ezeket olvasta már?

Gyors és egyszerű kategóriapárosítás a Google Shopping-on. Bemutatjuk a Mergado legújabb funkcióját.

A termékkategóriák helyes elnevezése fontos, hogy az árösszehasonlító oldalakon és PPC rendszerekben a megfelelő helyre kerüljenek a termékeink. Ennek köszönhetően hirdetései hatékonyabban működnek majd. Ezért bővítettük ki a Mergadót egy új funkcióval, amely könnyebbé és gyorsabbá teszi a megfelelő kategória kiválasztását és csökkenti a hibalehetőséget.

28.06.2022
Automatikus kártyaterhelés a Mergado használatáért? Állítsa be egyszerűen!

Zavaró, hogy minden hónapban, gondolnia kell a Mergado használatáért járó számlák kifizetésére? Állítsa be az újonnan elérhető automatikus kártyaterhelést. Ismétlődő utalás-nak nevezzük. Ennek a beállításnak köszönhetően a Mergado használatáért automatikusan kerül majd levonásra a tarifa havidíjja. Bemutatjuk, hogyan működik és hogyan állíthatja be.

23.02.2022
Ilyen volt a 2021-es év a Mergadóban

Közelg az év vége, ezért készítettünk egy rövid összefoglalót a 2021-es évről. Az elmúlt év rengeteg újdonságot hozott a felhasználók számára. Eszközünk több új funkcióval gyarapodott és az év elejétől már magyar nyelven is elérhető. Emelett pedig ikerült eljutni néhány nemzetközi e-kereskedelmi eseményre is. Mik voltak számunkra az idei év fénypontjai?

20.12.2021

Megjegyzés hozzáadása