Két éves kimaradás után ismét megrendezésre került a MergadoFest konferencia

A cikk megjelenése 02. 06. 2022
| 2 perc olvasás

A Mergadónál mindig is arra törekedtünk, hogy összehozzuk az online marketing szakembereket, megosztjuk a know-how‑t, és közösen fejlődjünk. Ezért idén ismét megrendezésre került, immáron negyedik alkalommal a MergadoFest konferencia, amely a tevékenységünk éves csúcspontja. Készítettünk egy rövid kis összefoglalót az eseményről, amely idén új környezetben és rekordszámú látogatóval ment végbe.

5 terem, 17 előadó, e‑kereskedelmi hírek és hasznos ismeretek

A Covid kétéves szünetet teremtett a MergadoFest harmadik és negyedik alkalmai között. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén növeljük a kapacitást és nagyobb helyre költöztetjük konferenciánkat, méghozzá a brünni Impact Hub termeibe. Hosszas tervezések és előkészületek után pillanatokon belül eljött a várva várt nap. Tapasztalt csapatunk mindenre gondolt, így a konferencia akadályok nélkül jó hangulatban ment végbe.

A konferenciatermek nagyszabású előadásoknak és kisebb workshopoknak adtak helyet. Az előadók a 2022-es e‑kereskedelmi trendekre, a hirdetési rendszerek újdonságaira, de néhány olyan témára is összpontosítottak, amelyek jelentősége az online marketingben egyre nagyobb figyelmet követelnek. Előadóink a Mergadóból pedig bemutatták a Mergadó újdonságait és néhány újdonsült alkalmazás is helyet kapott. 

A konferencia egész nap élettel teli hangulatban zajlott, és mind a 150 résztvevőnek azt nyújtotta, amit a legjobban szeretünk a MergadoFest-ben — a szakmai tapasztalatok kötetlen fesztiválhangulatban történő megosztásának környezetét.

Tekintse meg, hogyan zajlott a 2022 MergadoFest

Mégegyszer köszönjük a résztvevőknek és az előadóknak ezt a szép napot. Örülünk, hogy évről évre egyre több és több érdeklődő jelentkezik az eseményünkre. Biztosak lehetnek abban, hogy jövőre ötödik alkalommal is megrendezésre kerül a MergadoFest.

Ezeket olvasta már?

Szerző / Fišer Ádám / 02. 06. 2022

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.