Egyéb szolgáltatások és bővítmények

Alkalmazások

Bővítse a Mergado lehetőségeit új eszközökkel, amelyek megnövelik a webáruházak előnyeit. Segítségeikkel könnyen állíthat be licitálást, vagy szerkeszthet termékhirdetési képeket. A lejjebb bemutatott alkalmazások csak egy töredéke az összes alkalmazásnak, amelyeket megtalálhatja a Mergado áruházban.     

Több információ

Modulok a webkereskedelem platformjaihoz

Csatlakoztassa webáruházát az online marketing világához az ingyenes Mergado Pack modulokkal az OpenCart, PrestaShop és WooCommerce számára. A Mergado Pack egy ingyenes eszköz, amely megkönnyíti az online marketing kezelését az univerzális adattartomány létrehozásával és konverziókövetési megvalósítással. Segít a jobb XML-adatfájlok létrehozásában, és olyan szolgáltatások integrálásában, mint a Facebook Pixel, a Glami piXel, a konverziókövetés az Árukereső.hu számára és így tovább.

Több információ

Szolgáltatás a webáruházak alkotóinak

Unja már folyamatosan nyomon követi az Árukereső.hu, ÁrGép.hu, Glami.hu, Favi.hu, Google.com és a Facebook.com XML specifikációjának a változtatásait? Szeretné ügyfeleinek lehetővé tenni, hogy tucatnyi külföldi országban használják a termék összehasonlítókat és a termékhirdetési kampányokat? Kezdje el használni a Mergado Product XML-t. Csak annyit kell tennie, hogy megtanítja üzletrendszerét a Mergado XML formátumok egyikének támogatására, és a Mergado több tucat különféle hirdetési rendszerré konvertálja majd. Ehhez a felhasználók fejlett elemzéseket vagy alkalmazásokat használhatnak a Mergado áruházból.

Több információ

Fejlesztők

A Mergado egy olyan platform, amely a webáruház marketing szakembereit összekapcsolja az alkalmazás fejlesztőkkel. Használatuk lehetővé teszi a webáruházak értékesítésének növelését a termék összehasonlítókon. Ezen az oldalon megtudhatja, hogyan válhat a Mergado áruház alkalmazás fejlesztőjévé.

Több információ