Árgép

Mit érdemes tudni az Árgépről

Az Árgép Magyarország egyik legnépszerűbb árösszehasonlító oldala, amely 2005 óta van jelen a magyar piacon. Az oldal a német Guenstiger árösszehasonlító oldal magyar változata.

Az Árgépen körülbelül 2000 webáruház közel 12 millió terméke közül választhatnak az érdeklődők.  A SimilarWeb adatai szerint a weboldal átlagos havi látogatottsága 3,5 millió. Nagy népszerűségnek örvend a Facebook oldaluk, amelyet a Social Bakers adatai támasztanak alá.

Az oldal lehetővé teszi, hogy a magyar székhellyel nem rendelkező külföldi kereskedők is hirdessenek az Árgépen. Viszont, számításba kell venni azt, hogy minden feltüntetett árnak a feedben és a weboldalon is tartalmaznia kell a magyar áfát – 27%.

 

Hogy segít a Mergado az Facebookon való hirdetésben? 

A Mergado egy feed kezelő eszköz, amelynek köszönhetően tömegesen és automatizálva állítható be a hirdetés, számos nagy árösszehasonlító oldal számára.

  • A Mergado támogatja az Árgép formátumot
  • Használ, vagy szeretne használni webáruház platformokat az Árgépen való hirdetéshez? A Mergado Pack-nak köszönhetően most könnyedén összekapcsolhatja ezeket a Mergadóval
  • A képeket, amelyek az értékesítés során fontos szerepet töltenek be, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.
  • A termékkép audit támogatja az Árgép formátumot.

 

Hogy hirdethet az Árgépen

Minden olyan kereskedő, amely számlaképes, rendelkezik webáruházzal

Minden feed specifikációval kapcsolatos információt megtalál a: https://www.argep.hu/content_reszvetel.html oldalon

Az adatforrás hagyományos XML vagy CSV import.

A fájlt egy URL-re kell menteni, ahonnan az Árgép letölti.

Cikkek az Árgépről

Hol érdemes még hirdetni a magyar piacon? Próbálja ki ÁrGép.hu-t

Előző cikkünkben Magyarország piacvezető árősszehasonlító oldalával foglalkoztunk, az Árukeresővel. Így most itt az idő bemutatni azt, hogy hol érdemes még kivetni hálóinkat, amivel új vásárlói kört szólíthatunk meg. Az ÁrGép Magyarország második legismertebb árösszehasonlító oldala. Cikkünkben az Árgéppel kapcsolatos tudnivalókkal foglalkoztunk.

11.02.2021

A mai online marketing világában az árösszehasonlító portálok a magas konverzió aránnyal rendelkező csatornák közé tartoznak. Ezeken a portálokon több webáruház kínálata közül válogathatnak az érdeklődök. A termékeket nem csupán az áruk alapján hasonlítják össze, hanem a termék elérhetősége, szállítási módja és a webáruház megbízhatósága alapján is.

27.08.2020