Geizhals

Mit érdemes tudni a Geizhals-ról?

Az osztrák Geizhals a DACH vidék egyik legnagyobb árösszehasonlító oldala. Az oldalt 1996-ban alapította a Bécsi Műszaki Egyetem adjunktusa Marinos Yannikos. Rövid időn belül az oldalnak 120 regisztrált eladója volt, és havonta közel 74 000 látogatója. Ezért 2000-ben az alapító úgy döntött, hogy a projektet kereskedelmi platformá alakítja át. 2009-ben a Geizhals megkezdte a terjeszkedést és belépett a brit piacra a skinflint.co.uk domainel, egy évvel később pedi a lengyel piacra cenowarka.pl változattal.

2011 óta iOS és Android mobilalkalmazásként is elérhető.

Az oldalon jelenleg több mint 2 millió termék található, és havonta több mint 13 millió látogató keresi fel az osztrák és a német domaineket.

 

 

 

Hol hirdethet a Geizhals-szal?

A Geizhals 4 európai országban működik, és a Geizhals.eu nemzetközi domaint is üzemelteti.

 

🇩🇪 geizhals.de 🇬🇧 skinflint.co.uk 🇵🇱 geizhals.pl
🇦🇹 geizhals.at 🇪🇺 geizhals.eu   

 

Hogy hirdethet a Geizhals-on?

Bármilyen webáruház.

Minden feed specifikációval kapcsolatos információt megtalál a következő oldalon: 

https://unternehmen.geizhals.at/haendler/technische-details/

A Geizhals a következő formátumokat fogadja el: CSV, TXT, XML

A fájlt egy URL-re kell menteni. Ezt az URL címet megtalálhatja webáruházrendszerében, vagy kérje meg feedje készítőjét. Alternatív megoldásként a feed FTP-n vagy webszerveren (HTTP/HTTPS) is tárolható. 

Hogy segít a Mergado a Geizhals-on való hirdetésben

A Mergado egy olyan feed marketing eszköz, amely lehetővé teszi, hogy tömegesen és automatizálva állítsa be hirdetéseit számos nagy árösszehasonlító oldal számára.

  • A Mergado teljes támogatást nyújt a Geizhals formátumhoz.
  • A feed audit segítségével felfedheti a feed hiányosságait, amelyeket könnyedén kezelhet a Mergadóval
  • Ha webáruháza WooCommerce, PrestaShop vagy OpenCarton fut, akkor próbálja ki a Mergado Pack bővítményünk, amelynek köszönhetően könnyedén létrehozhatja termék feedjét, vagy különböző marketing funkciókat implementálhat webáruházba.
  • A képeket, amelyek az értékesítés során fontos szerepet töltenek be, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.

 

 

Olvasson tovább az Geizhals-ról blogunkon: