GLAMI

Mit érdemes tudni a GLAMI-ról?

A GLAMI-nál egyesül a termékkeresők és a közösségi hálózat elemei. A divatra és a kiegészítőkre összpontosít, és lehetővé teszi a webáruházak végfelhasználói számára az áruk megtekintését, kollekciók létrehozását, megosztását és kommentálását. Az adatforrás a hagyományos XML import.

Hol hirdethet a GLAMI-val?

A GLAMI Magyarországon kívül 17 másik európai országban és Brazíliában működik. Újonnan csatlakoztak a balti országok Litvánia, Lettország és Észtország.

 

🇨🇿 GLAMI.CZ 🇷🇺 GLAMI.RU 🇬🇷 GLAMI.GR 🇧🇷 GLAMI.COM.BR
🇸🇰 GLAMI.SK 🇭🇺 GLAMI.HU 🇹🇷 GLAMI.COM.TR 🇱🇹 GLAMI.LT
🇩🇪 GLAMI.DE 🇪🇸 GLAMI.ES 🇸🇮 GLAMI.SI 🇱🇻 GLAMI.LV
🇫🇷 GLAMI.FR 🇷🇴 GLAMI.RO 🇭🇷 GLAMI.HR 🇪🇪 GLAMI.EE
🇮🇹 STILEO.IT 🇧🇬 GLAMI.BG 🇪🇺 GLAMI.ECO  

 

Hogy hirdethet a GLAMI-n?

Bármely kereskedő, akinek a webáruháza megfelelő terméket kínál. Használhatja a hirdetések fizetett és ingyenes változatát is. A fizetett változatnál a GLAMI-ról az Ön webáruházába törtönő átkattintásért kell fizetni. A kattintásonkénti költség a kategóriától és a használt eszköztől függően változik, amelyről az ügyfelek az webáruházba kattintanak. Az ingyenes verzió használatához szükséges, hogy webáruházába telepítve legyen a Glami pixel.

A GLAMI feed specifikációival kapcsolatos összes információ megtalálható a következő weboldalon: https://www.glami.hu/info/feed/

A fájlokat az URL-re kell menteni.

A GLAMI-hoz küldött összes termék méretrendszerének és méretértékének helyesen kell kitöltve lennie. Kivétel a szemüveg, sál és táska. További információ: https://www.glami.hu/info/feed/

Igen. A GLAMI hirdetéseknél fel kell tüntetni a termék anyagát és a termékben használt százalékos arányát. Ez a követelmény csak a textiltermékekre vonatkozik. Abban az esetben, ha nem tünteti fel a termék összetételét, akkor a termék nem támogatható a PPC rendszereken keresztül. Ezek az információk tartalmazzák az anyag és összetétel adatait és értékeit, amelyet anyagnév és százalék formában kell megadni, például: Pamut 100%. További információ: https://www.glami.hu/info/feed/

 

Hogy segít a Mergado a GLAMI-n való hirdetéssel?

A Mergado egy feed marketing eszköz, amellyel ömlesztve és automatizálva állíthatja be hirdetéseit a termék összehasonlító weboldalakra, ideértve a GLAMI-t is.

  • A Mergado mind a 14 GLAMI formátumot támogatja.
  • Feed auditet kínálunk minden domainhez, és a kategóriák kiválasztásánál súgó segít a választásban.
  • Eszközünk támogatja a GLAMI pixel és a GLAMI TOP szolgáltatásokat is. Használ, vagy szeretne használni webáruház platformokat a GLAMI-n történő hirdetéshez? Csatlakoztassa őket kényelmesen a Mergado-hoz a Mergado Pack használatával.
  • Képek, amelyek a GLAMI-n történő hirdetésnél kulcsfontosságúak, a Feed Image Editor alkalmazásban ömlesztve szerkeszthetők.

 

Próbálja ki 30 napig ingyen

 

GLAMI és a Mergado Pack 

A Mergado Pack egy ingyenes eszköz, amely egyszerűsíti az online marketing kezelését, és segít webáruházába más GLAMI szolgáltatások beépíteni. A PrestaShop, az OpenCart vagy a WordPress-ből a WooCommerce modulja, egyszerűen ki exportálja a termék feedjét, beépíti a GLAMI piXel-t, az ügyfelek TOP értékelését és még sok minden mást..

 

 

Logo Mergado Glami XML

A Mergado Pack modul használatával előállíthatja webáruháza termék feedjét a Mergado XML specifikációban. Ezután a Mergado segítségével átalakítja ezt a feedet GLAMI XML formátumra, amit feltölthet a GLAMI árösszehasonlítóba. Az XML feed újra generálása különböző időpontokra állíthatja be, hogy azok mindig naprakészek legyenek, és tükrözzék a termékajánlata változásait. A Mergado Pack akár több ezer termékkel is megbirkózik a fokozatos generálás funkcióval. Nem kell tartania attól, hogy ne tudná feltölteni az összes termékét GLAMI-ra.

 

 

Logo Glami piXel

A Mergado Pack támogatja a GLAMI piXel beépítését közvetlenül az e-shopba. A piXel szolgáltatással a GLAMI megtudja, hogy az ügyfél milyen műveleteket hajt végre az Ön weboldalán, majd testreszabja a weboldalon található termékek listáját az ügyfél preferenciái szerint - például a népszerű színek, márkák, árak szerint. Az árösszehasonlító elsősorban azon üzletek ajánlatát jeleníti meg, amelyekkel az ügyféleknek már van tapasztalata, így segítve Önnek értékesítése növelésében.

A GLAMI piXel aktiválása egyszerű, kitölti a GLAMI API kulcsot és lehetővé teszi a piXel funkció használatát a Mergado Pack modul adminisztrációjában.

 

 

Logo Glami TOP

Mindenképpen használja a GLAMI TOP ügyfél-értékelő szolgáltatást, ha fontos, hogy látható legyen a divat összehasonlítón. A kérdőív felhasználásával a GLAMI összegyűjti ügyfelei vásárlással és e-shoppal kapcsolatos tapasztalatait. Ha teljesülnek a megadott feltételek, termékeit G-TOP vagy G-tanusítvány jelölik, és a vásárlók számára jelentősen jobban láthatóak lesznek. Az ügyfelek jobban kiszűrhetik termékeit, és a webáruházának több megrendelést hozhat.

A funkciót a Mergado Pack adminisztrációjában úgy aktiválhatja, hogy kitölti a GLAMI TOP API kulcsot, kiválasztja a megfelelő nyelvi verziót és engedélyezi a GLAMI TOP funkciót. A kérdőívekkel ellátott e-mailek helyes elküldéséhez hozzá kell adnia a DNS bejegyzéseket a GLAMI specifikáció szerint. Ez a funkció ezután felszólítja az ügyfelet a vásárlási folyamat végén, hogy hozzájáruljon a kérdőív elküldéséhez.  

 

 

Válassza ki webáruháza platformját, és próbálja ki a Mergado Packet:

 

Olvasson tovább a GLAMI-ról a blogunkon:

A cseh e-kereskedelmi piac nagy áttekintése 2021-ben

Csehország online kereskedelmi piaca a közelmúltban jelentős növekedésen esett át. A COVID-19-es járvány 2020-ban részben lelassította, de ennek ellenére a cseh piac továbbra is egyre több helyi és külföldi webáruházat vonz magához.

29.03.2021
A szlovák e-kereskedelem nagy áttekintése a 2020-as évben

Az elmúlt években a szlovák online piac erős pozíciót alakított ki az európai e-kereskedelmi piacon. A webáruházak alacsony fenntartási költségeinek és a piac gyors növekedésének köszönhetően, amely éves szinten 16%-ot emelkedett, a külföldi kereskedők célpontja lett. Használja ki ezt a lehetőséget, és indítson vállalkozást Szlovákiában.

15.01.2021

A mai online marketing világában az árösszehasonlító portálok a magas konverzió aránnyal rendelkező csatornák közé tartoznak. Ezeken a portálokon több webáruház kínálata közül válogathatnak az érdeklődök. A termékeket nem csupán az áruk alapján hasonlítják össze, hanem a termék elérhetősége, szállítási módja és a webáruház megbízhatósága alapján is.

27.08.2020
Szállítási költség tömeg szerinti beállítása a Mergadóban

Állítsa be a szállítási költségeket a Mergadóban úgy, hogy az ügyfeleknek csak azokat a szállítási módokat kínálja, amelyek érdekli őket, és ugyanakkor megfeleljen azoknak az áraknak, amelyet a szolgáltató hirdet az oldalán.

27.07.2020

A webáruházak gyakran kérdezik tőlünk, hogyan állítsunk be ingyenes szállítást néhány napra vagy egy akció időtartamára, például ingyenes szállítás hétvégére. A Mergado segítségével egyszerűen néhány kattintással beállíthatja.

22.07.2020
Szállítási költség beállítása az ismert árösszehasonlító oldalak és hirdetési csatornák számára

A futárszolgálatok helyes választéka és a szállítási költség megfelelő beállítása az árösszehasonlító oldalakon hirdető webáruházak legfőbb fegyvere. Cikkünkben egy rövid áttekintést talál, amely megmutatja, hogy állíthatja be a Mergadóban a szállítási költségre vonatkozó szabályt a főbb árösszehasonlítókra.

16.07.2020