Olcsóbbat

Mit érdemes tudni az Olcsóbbatról?

Az Olcsóbbat egy termék-, és árösszehasonlító oldal, amely 2005 óta van jelen a magyar piacon. Az oldalon feltüntetett adatok szerint közel 5800 webáruház több mint 4 millió terméke található itt meg. Havi szinten átlagosan 650 ezer érdeklődő látogatja meg az oldalt. Az Olcsóbbat főbb kategóriái közé az elektronika és a háztartási termékek tartoznak.

Hogy segít a Mergado az Olcsóbbaton való hirdetésben?

A Mergado egy feed kezelő eszköz, amelynek köszönhetően tömegesen és automatizálva állítható be a hirdetés, számos nagy árösszehasonlító oldal számára.

  • A Mergado támogatja az Olcsóbbat formátumot
  • Használ, vagy szeretne használni webáruház platformokat az Olcsóbbaton való hirdetéshez? A Mergado Pack-nak köszönhetően most könnyedén összekapcsolhatja ezeket a Mergadóval
  • A képeket, amelyek az értékesítés során fontos szerepet töltenek be, tömegesen szerkesztheti a Feed Image Editor alkalmazásban.
  • A termékkép audit támogatja az Olcsóbbat formátumot.

 

 

Hogy hirdethet az Olcsóbbaton

Minden olyan kereskedő, amely számlaképes, rendelkezik webáruházzal

Az olcsóbbat nem rendelkezik saját feed specifikációval. Viszont elfogadja más árösszehasonlító oldalak formátumait, mint például az Árukereső, Google Shopping, Heureka

Az adatforrás hagyományos XML vagy CSV import.

A fájlt egy URL-re kell menteni, ahonnan az Árgép letölti.

Cikkek az Olcsóbbatról

Bővítse vásárlói körét az Olcsóbbat.hu-val

Több hirdetési lehetőséget keres, ahol új vásárlói kört szólíthat meg? Eddigi cikkeinkben bemutattuk már az Árukeresőt és az Árgépet. Ebben a cikkben pedig egy szintén népszerű alternatívát térképeztünk fel, az Olcsóbbat.hu-t. Lássuk, hogyan és miért érdemes itt hirdetni.
 

02.03.2021

A mai online marketing világában az árösszehasonlító portálok a magas konverzió aránnyal rendelkező csatornák közé tartoznak. Ezeken a portálokon több webáruház kínálata közül válogathatnak az érdeklődök. A termékeket nem csupán az áruk alapján hasonlítják össze, hanem a termék elérhetősége, szállítási módja és a webáruház megbízhatósága alapján is.

27.08.2020