A Mergado egy ügyes feed szerkesztő

Article published 06.05.2020

Tudta, hogy a Mergado segítségével nemcsak a termékösszehasonlítók adatállományait szerkesztheti, hanem végrehajthat általános módosításokat is az XML és CSV adatfájlokon, amelyeket azután a webáruházába történő importáláshoz vagy a nagykereskedelmi partnerek számára használhat? Nézzük  meg tehát, mit tud a Mergado mint adatállomány szerkesztő („feed editor”).

A Mergado egy ügyes adatállomány szerkesztő

Az eszköz képességeihez tartozik az adatállományok szerkesztése is. Képes kezelni a beszállítóktól vagy a nagykereskedelmi ügyfelektől érkező összes adatot.

 

Alapvető szerkesztések

  • termékek elrejtése
  • árak beállítása az egyes ügyfelek számára
  • termékképek szerkesztése a Feed Image Editor segítségével
  • stb.

Haladó szerkesztések

Az adatállományt („feed”) kibővítheti további forrásokból származó adatokkal

A Mergado-ban az adatállományhoz („feed”-hez) más forrásokból származó adatokat is hozzáadhat, mint például adatokat a Bidding Fox Elements alkalmazásból. Szintén elérhető az Ön számára a CSV fájlok importálására szolgáló szabály, mely más forrásból származó adatokat tölt be az adatállományba. Ily módon tudja például más adatállományból beimportálni a raktárkészlet állapotát.

Importálja be a kimeneti adatállományt más platformokba

A Mergado követkető felhasználási lehetőségéhez tartozik a kimeneti adatállomány beolvasása más platformokba, melyek XML vagy CSV formátumú adatokat tudnak importálni. Ezt a funkciót díjazni fogják a WooCommerce és hasonló szolgáltatások felhasználói.

From Mergado to WooCommerce

Határozza meg az adatállomány („feed”) egyéni formátumát.

Ha olyan adatállományt szeretne a Mergado-ba betölteni, aminek specifikációja az eszköz számára ismeretlen, használja fel az egyéni „custom” formátumot.  Ennek köszönhetően meghatározhatja az adatállomány egyéni formátumát, amely a Mergado-ba könnyen betölthető.

A Mergado egy multifunkcionális eszköz. Ne korlátozza munkáját csak a termékösszehasonlítók adatállományainak szerkesztésére. Szükség esetén használja általános adatszerkesztőként a beszállítók vagy nagykereskedelmi ügyfelek összes adatállományainak kezelésére.

Megjegyzés hozzáadása