Miért szükségesek a regisztráció során megadott információk a Mergadónak

Article published 16.12.2020

Úgy találja, hogy a regisztráció során túl sok információt kell közölnie, még akkor is ha csak ki szeretné próbálni a Mergadót? Leírtuk, miért van szükséges ezekre az információkra.

Hogy működnek a Mergado felhasználói fiókjai

Hasonlóképpen mint például a Google-nél. Miután regisztrált elkezdheti létrehozni a webáruházait és exportokat, vagy hozzáférést kaphat azokhoz más felhasználóktól. Fizetni csak a webáruházakért kell, maga a fiók ingyenes.

Miért van szükség ennyi információra

Ugyanis ezekre az információkra idővel szükségünk lehet. Például a számla kiállításához a felhasznált szolgáltatásokért, vagy értesítések küldésére, ha mondjuk nem működik megfelelően a webáruháza.

Miért bízhat meg a Mergadóban

  • Azért, mert a Mergadóban dolgozó emberek is kötelesek betartani a cseh törvényeket.
  • Azért, mert a Mergado hírlevelei is, mint minden más hírlevél, tartalmaz leiratkozási linket.
  • Azért, mert a support csapatunk próbál minden szituációt felhasználóbarát módon megoldani. Például ha olyan számlát küldünk, amellyel nem ért egyet, egyszerűen válaszoljon rá e-mailben. Minden esetben azon leszünk, hogy megoldjuk a problémát és mindezt természetesen magyar nyelven.
  • Azért, mert számunkra fontos felhasználóink elégedettsége és ajánlása.

Végezetül pedig...

Kérjük, hogy csak valós adatokat adjon meg. Gyakori eset, hogy ügyfeleink meglepődve érdeklődnek, miért nem kapták meg a Mergado által kiállított számlákat és miért kapcsolták ki webáruházukat. Gyakran a probléma abban rejlik, hogy regisztrációkor nem az elsődleges e-mail címüket adják meg kapcsolattartó e-mailnek, hanem egy másodlagos e-mailt, pl: “WEBARUHAZAM-spam @ freemail.hu”. Sok esetben nem napi szinten látogatott e-mailről van szó, és az átirányítás hiányában nem kapnak értesítést a beérkező számlákról vagy az esetleges felszólításokról.

Köszönjük, a bizalmát és várjuk a közös munkát. Regisztrációját itt végezheti el.

 

Megjegyzés hozzáadása