Ellenőrizze le a képes hirdetéseit a termékkép audit segítségével

Article published 07.06.2021

A termékhez tartozó képek beállítása során sok olyan hiba fordulhat elő, amelyek miatt a hirdetési csatornák megtagadhatják a termékek hirdetését. Ha a webáruháza több száz termékkel rendelkezik, akkor gyakorlatilag lehetetlen manuálisan ellenőrizni a képeket. Ebben segíthet a Feed Image Editor ingyenes szolgáltatása a termékkép audit.

A Termékkép audit hasonló elven működik, mint a Mergado audit

A kép audit segítségével megtalálhatja a termékképei hiányosságait és ellenőrizheti, hogy teljesítik-e az egyes hirdetési csatornák követelményeit. Az audit ingyenes és hasonló elven működik mint a Mergado feed audit szolgáltatása.

 

Hogyan működik a kép audit

1. Lépjen az image-validator.com/hu oldalra.

2. Másolja be a megfelelő mezőbe az XML feed URL-címét.

3. Válassza ki azokat a hirdetési csatornákat, amelyeken hirdetni kíván. Majd kattintson a Tovább gombra.

4. Írja be azt az e-mail címet, amelyre meg szeretné kapni az eredményeket, fogadja el a feltételeket, és küldje el kérését.

Az eredmények 24 órán belül érkeznek meg. Az e-mail az eredmények mellett útmutatót is tartalmaz, hogyan kezelheti a talált hibákat.

 

A termékképek megfelelő állapotának fenntartása elengedhetetlen. A kép audit segítségével kényelmesen és tömegesen nyomon követheti, hogy mi hiányzik a képes hirdetésből. A Feed Image Editor alkalmazás segítségével pedig minden szükséges képszerkesztést elvégezhet, hogy hirdetései zökkenőmentesen működjenek. Az alkalmazás 10 napos ingyenes próbaidőszakkal rendelkezik. Próbálja ki!

 

Ezeket olvasta már:

Megjegyzés hozzáadása