FAVI termékrendezés kategória struktúra szerint

A cikk megjelenése 23. 09. 2020
| 2 perc olvasás

A FAVI bútor kereső saját kategória struktúrával rendelkezik. A struktúrának köszönhetően kategorizálhatjuk a termékeket, és a megfelelő kategóriák kiválasztásával kiküszöbölheti a kockázatát annak, hogy termékei ne kerüljenek be a FAVI kínálatába.

Saját kategória struktúra felállítása a FAVI-nál

A FAVI kategória struktúrája megkönnyíti a munkáját, és segít kiküszöbölni azokat a hibákat, amelyeket a termékek XML feedbe való sorolása esetén ejthet.

Ezen az oldalon naprakész listát talál a kategóriákról, amelyekre külön-külön kattintva, az adott kategóriába irányítja az oldal. Ahhoz, hogy a termékei a megfelelő helyre kerüljenek, szükséges, hogy a helyes végkategóriát adja meg, vagy nevezze el a terméket a lehető legmegfelelőbben. Az XML feedben mindig a teljes kategória hierarchia útvonalát szükséges beírni: a legfelső kategóriától egész a legalsó kategóriáig.

A kategória nélküli termékek nem jelennek meg az oldalon.

A Mergado súgója segít a favi.hu kategória struktúrájával

Ha exportot hoz létre a favi.hu-ra, használja a kimeneti adatoknál a “Kategóriák tömeges átnevezése” vagy “Értékek tömeges felülírása” szabályokat a CATEGORYTEXT elemmel. A Mergado súgója segít a helyes kategória kiválasztásával.

A FAVI jelenleg még nem rendelkezik géppel olvasható kategória struktúrával, így a Mergado a legutolsó struktúra alapján suttogja a megfelelő kategóriákat. Az esetleges változások nem jelennek meg automatikusan a Mergadóban.

Próbálta már a kategória struktúrák alapján osztályozni a termékeit a FAVI‑n? Ossza meg tapasztalatait a cikk alatti megjegyzésben. Ha segítségre lenne szüksége lépjen velünk kapcsolatba a mergado@mergado.hu címen.

Szerző / Fišer Ádám / 23. 09. 2020

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.