FAVI termékrendezés kategória struktúra szerint

Article published 23.09.2020

A FAVI bútor kereső saját kategória struktúrával rendelkezik. A struktúrának köszönhetően kategorizálhatjuk a termékeket, és a megfelelő kategóriák kiválasztásával kiküszöbölheti a kockázatát annak, hogy termékei ne kerüljenek be a FAVI kínálatába.

Saját kategória struktúra felállítása a FAVI-nál

A FAVI kategória struktúrája megkönnyíti a munkáját, és segít kiküszöbölni azokat a hibákat, amelyeket a termékek XML feedbe való sorolása esetén ejthet.

Ezen az oldalon naprakész listát talál a kategóriákról, amelyekre külön-külön kattintva, az adott kategóriába irányítja az oldal. Ahhoz, hogy a termékei a megfelelő helyre kerüljenek, szükséges, hogy a helyes végkategóriát adja meg, vagy nevezze el a terméket a lehető legmegfelelőbben. Az XML feedben mindig a teljes kategória hierarchia útvonalát szükséges beírni: a legfelső kategóriától egész a legalsó kategóriáig.

A kategória nélküli termékek nem jelennek meg az oldalon.

Példa a FAVI kategória struktúrájára. Forrás: favi.hu

A Mergado súgója segít a favi.hu kategória struktúrájával

Ha exportot hoz létre a favi.hu-ra, használja a kimeneti adatoknál a "Kategóriák tömeges átnevezése" vagy "Értékek tömeges felülírása" szabályokat a CATEGORYTEXT elemmel. A Mergado súgója segít a helyes kategória kiválasztásával.

A FAVI jelenleg még nem rendelkezik géppel olvasható kategória struktúrával, így a Mergado a legutolsó struktúra alapján suttogja a megfelelő kategóriákat. Az esetleges változások nem jelennek meg automatikusan a Mergadóban.

 

Próbálta már a kategória struktúrák alapján osztályozni a termékeit a FAVI-n? Ossza meg tapasztalatait a cikk alatti megjegyzésben. Ha segítségre lenne szüksége lépjen velünk kapcsolatba a mergado@mergado.hu címen.

 

A 7 leggyakoribb hiba a FAVI feedben és ezek elkerülése

Mint minden más árösszehasonlító oldalnak, a FAVI-nak is megvannak a saját kritériumai, amelyeket szükséges betartania, ha hirdetni szeretne az oldalukon. Ezért a FAVI együttműködésével összeállítottunk ezt a cikket, amelyben a Mergado segít megoldani a 7 leggyakoribb problémát ami a FAVI-n való hirdetés során felmerülhet.

25.08.2021
A cseh e-kereskedelmi piac nagy áttekintése 2021-ben

Csehország online kereskedelmi piaca a közelmúltban jelentős növekedésen esett át. A COVID-19-es járvány 2020-ban részben lelassította, de ennek ellenére a cseh piac továbbra is egyre több helyi és külföldi webáruházat vonz magához.

29.03.2021
A szlovák e-kereskedelem nagy áttekintése a 2020-as évben

Az elmúlt években a szlovák online piac erős pozíciót alakított ki az európai e-kereskedelmi piacon. A webáruházak alacsony fenntartási költségeinek és a piac gyors növekedésének köszönhetően, amely éves szinten 16%-ot emelkedett, a külföldi kereskedők célpontja lett. Használja ki ezt a lehetőséget, és indítson vállalkozást Szlovákiában.

15.01.2021

Megjegyzés hozzáadása