Ilyen volt a 2022-es év a MERGADÓBAN

A cikk megjelenése 20. 12. 2022
| 3 perc olvasás

Milyen erős pillanatokat hozott a 2022 a MERGADÓBA? Új workshopokat indítottunk, megszerveztünk három saját rendezvényt, és rengeteget dolgoztunk a MERGADO 2‑n. Továbbá a content, support és development csapatainknak is van mivel büszkélkedniük. Az alábbiakban összegeztük a csapataink és cégünk eredményeit.

2022 egy akciódús, felhasználói hírekkel teli év volt

  • Kibővítettük eszközünk határait, és elindítottuk a MERGADO 2‑t. Megismerkedett már az új verzióval? Minden részletet egyértelműen megtalálsz a fórumunkon.
  • Idén sem spóroltunk az frissítésekkel. DEV csapatunk 21 frissítést adott ki. Eszközünk számos keresett funkcióval, valamint számos új szállítóval és formátummal bővült. A felhasználók munkáját egy új súgó is megkönnyíti, amelyet a jobb eredmények érdekében összekapcsoltunk a súgóval.
  • Csapatunk fontos része, a support, idén több mint 7500 felhasználói kérdést válaszolt meg.
  • Az elmúlt 12 hónapban a MERGADO Akadémiára is összpontosítottunk. Képzéseink kínálatát 6 új, a beszállítói feedekre, a PPC-re vagy a Shoptetre összpontosító workshoppal gazdagítottuk. 2022-ben 1083 szakembert képeztünk ki.
  • Csehországon és Szlovákián kívül külföldi felhasználókat is oktattunk, mégpedig 24 magyar és angol nyelvű képzésen.
  • Két év szünet után tavasszal ismét megszerveztük a MERGADOFest rendezvényünket. Tekintse meg, hogyan zajlott az esemény új környezetben és rekordszámú látogatóval.
  • Októberben két sikeres MeetUp-on találkoztunk felhasználóinkkal Prágában és Pozsonyban.
  • Részt vettünk 10 különböző e‑keresledelmi vásáron is, itthon és külföldön is.
  • A MERGADO TV‑n számos interjút, oktatóanyagot és videót sikerült közzétenni a kulisszák mögül. Több mint 595 óra megtekintést érve el.
  • Az éves rögzítés a blog mérlege. 2022-ben egy új esettanulmányok szekcióval bővültünk, ahol bepillantást nyerhet az e‑kereskedelmi szakértők keze alá. És hány cikket hozott le idén a content csapatunk? Összesen 160 cikket, 5 különböző nyelven.
  • Milyen újdonságokat hozott a MERGADO Store? Kiadtuk a Pairing Bear alkalmazás új verzióját, és a Fox Data+ alkalmazással bővült a Fox család.

A MERGADO Support ünnepi üzemmódban

Itt az ideje, hogy csapatunk kikapcsolja a számítógépeket és feltöltődjön az új évre. Természetesen a MERGADO Editor karácsonykor is teljes mértékben üzemképes, és 2022. december 27. és 30. között is felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Január 2‑tól várjuk vissza a munkába.

A Mergado ezúton kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván.

Ezeket olvasta már?

Szerző / Fišer Ádám / 20. 12. 2022

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.