Ilyen volt a 2021-es év a Mergadóban

A cikk megjelenése 20. 12. 2021
| 2 perc olvasás

Közelg az év vége, ezért készítettünk egy rövid összefoglalót a 2021-es évről. Az elmúlt év rengeteg újdonságot hozott a felhasználók számára. Eszközünk több új funkcióval gyarapodott és az év elejétől már magyar nyelven is elérhető. Emelett pedig ikerült eljutni néhány nemzetközi e‑kereskedelmi eseményre is. Mik voltak számunkra az idei év fénypontjai?

A 2021-es év az új funkciók, a terjeszkedés és az oktatás éve volt

A Mergado az idei évben sem szenvedett hiányt az elért mérföldkövek és az újdonságok terén. Nézzük a fontos mérföldköveket:

  • Fejlesztőink rengeteg munkát tudhatnak maguk mögött. Az év során 23 frissítést adtak ki, és olyan fontos funkciókkal bővítették a Mergadót, mint a Oneliner, új információs sávok, szűrők, táblázatos nézet. Továbbá számos új formátummal gazdagodtunk.
  • Sikeresen elindítottuk a Mergadót magyar nyelven is. Emellett pedig elindultak a magyar nyelvű oktatások is, amelyek idén 5 alkalommal kerültek megrendezésre.
  • Tagjai lettünk az E‑commerce Hungary és az E‑commerce Hrvatska-nak, valamint a Kaufland.de platform partnerévé válltunk.
  • Olvasóink számára 322 cikket adtunk ki 11 különböző nyelven.
  • Az interaktív tartalom rajongói számára a MergadoTV 26 videóval gyarapodott, a MergadoToGo pedig 25 podcasttal.
  • Az idei év egy kicsit jobban kedvezett az offline eseményeknek. Ősszel a lengyelországi Varsóba utaztunk az Expo 21 – Targi e‑handlu — ra, majd a horvátországi  Zágrábba a Cro Commerce konferenciára, valamint részt vettünk a prágai ShopCamp-en is. Emellett pedig sikerült megszerveznünk a saját MeetUp-unkat Brünnben.
  • Ügyfélszolgálatunk idén több mint 7500 kérdést válaszolt meg.
  • A Mergado Store‑t fokozatosan további hasznos alkalmazásokkal egészítjük ki. Az új alkalmazások között megtalálható a Translating Parrot, a Scraping Camel, a Kvinono, az Ordelogy Mini, a PPC Wolf és újonnan az Ordelogy KeyWords.
  • A Mergado Pack is sikeres évet tudhat maga mögött. A WooCommerce bővítményét több mint 2000 felhasználó telepítette.
  • A Mergado oktatásain, idén közel 860 érdeklődőt vett részt.
  • A 2022-es évre pedig elkészítettünk egy új minősítési rendszert is. Ismerje meg az új Arany, Ezüst és Bronz szintű partnerségek előnyeit.

Megkezdődött az ünnepi üzemmód

Fontos, hogy az ünnepek alatt kipihenjük az év fáradtságait, hogy januártól újult erővel térhessük vissza. De ne aggódjon, a Mergado az ünnepek alatt is teljes sebességgel fog futni. Ügyfélszolgálatunk december 21 – 23. és december 27 – 31. között is elérhető lesz angol nyelven. Január 3‑tól pedig a megszokott üzemben teljes erővel fojtatjuk munkánkat.

 

 

A Mergado ezúton kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kíván.

Ezeket olvasta már:

Szerző / Fišer Ádám / 20. 12. 2021

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.