Az új Oneliner felgyorsítja a szűrők létrehozását a Mergadóban

Article published 25.08.2021

Gyorsabbá és kényelmesebbé tenni a felhasználó számára a Mergadóban történő feladatvégzést. Ez a célunk az új funkciók kifejlesztésekor, amelyek közül, ma a Oneliner-t mutatjuk be. Ahogy a neve is mutatja, ez egy egysoros keresőfelület, ahol a kívánt elem tartalmát különböző keresési feltételek megadásával könnyedén megtalálhatja a feedben. Nézzük meg közelebbről, hogy hogyan is működik.

A Oneliner hasonlóan működik, mint a teljes szöveges keresés

Az új funkció lehetővé teszi, hogy bonyolultabb keresési feltételeket egyszerűbben hozzon létre anélkül, hogy más ablakokba kellene átkattintania mint ezidáig. Ez az egyszerű sor segít gyorsan megtalálni a kezelni kívánt termékcsoportot a termék neve vagy a használt elem alapján.

A keresési feltételek beírásának eredeti módja továbbra is megmaradt. Így továbbra is a megszokott módon hozhatnak létre szűrőket. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy ha egyszer kipróbálják az új Oneliner-t, azonnal megkedvelik a gyorsasága miatt.  

Milyen újdonságokat találhat még a szűrőknél

1. A szűrők jelentős részét akár csak billentyűzet használatával is létrehozhatja (kurzornyilak, feltétel karakterek, TAB).

2. Az értéksuttogón belül pontosabb eredményeket kaphat ha reguláris kifejezéseket használ.

3. Többfeltételes szűrők létrehozásának lehetősége

4. A teljes űrlap törléséhez kattintson a Reset gombra.

5. Az "egyszerű keresési felületen" egy elem értékét ki keresheti egy másik elem értékében.

6. A szűrőhöz (opcionálisan) megjegyzéseket is hozzáadhat.

7. Az elemsuttogóban megtalálhatóak a leggyakrabban használt elemek szó szerinti jelentése, valamint egy jelzést, ha egy adott elem bemenetén nincsenek értékek.

8. Több helyet biztosítottunk a mentett szűrőknek is. Mostantól egy különálló oldalon találjuk meg ahol könnyedén kezelhetjük azokat.

A Mergadóban folyamatosan fejlesztjük az egyes funkciókat, hogy megkönnyítsük a hirdetések kezelését. Még új a Mergadóban? Nézze meg a videó útmutatónkat vagy kérjen ingyenes online konzultációt, ahol bemutatjuk a Mergado funkcióit.

Ezeket olvasta már:

Adatok importálása Google Sheets-ből a Mergadóba

A következő minisorozatunk első részében az adatok Mergadóba történő importálásával fogunk foglalkozni. Legyen az egy CSV fájl vagy Google Sheets táblázat, ezzel a művelettel, gyorsan és könnyedén importálhatóak a szükséges, vagy kiegészítő adatokat a Mergadóba. Két lehetőség is kínálkozik.

31.01.2022
Mergado GYIK: Az adatok automatikus újragenerálása

A GYIK-sorozat első két részében a számlázással és a díjfizetéssel kapcsolatos kérdésekre válaszoltunk. A harmadik részben az adatok automatikus újragenerálásával kapcsolatos kérdéseket igyekszünk megválaszolni. 

14.12.2021
Mergado GYIK: Díjfizetés a Mergado használatáért

A GYIK-sorozat előző részében összefoglaltuk a számlázással kapcsolatos alapvető kérdéseket. A második részben a Mergado díjfizetésével, a tarifákkal és a kedvezményekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolunk.

10.11.2021

Megjegyzés hozzáadása