Az új Oneliner felgyorsítja a szűrők létrehozását a Mergadóban

A cikk megjelenése 25. 08. 2021
| 2 perc olvasás

Gyorsabbá és kényelmesebbé tenni a felhasználó számára a Mergadóban történő feladatvégzést. Ez a célunk az új funkciók kifejlesztésekor, amelyek közül, ma a Oneliner‑t mutatjuk be. Ahogy a neve is mutatja, ez egy egysoros keresőfelület, ahol a kívánt elem tartalmát különböző keresési feltételek megadásával könnyedén megtalálhatja a feedben. Nézzük meg közelebbről, hogy hogyan is működik.

A Oneliner hasonlóan működik, mint a teljes szöveges keresés

Az új funkció lehetővé teszi, hogy bonyolultabb keresési feltételeket egyszerűbben hozzon létre anélkül, hogy más ablakokba kellene átkattintania mint ezidáig. Ez az egyszerű sor segít gyorsan megtalálni a kezelni kívánt termékcsoportot a termék neve vagy a használt elem alapján.

A keresési feltételek beírásának eredeti módja továbbra is megmaradt. Így továbbra is a megszokott módon hozhatnak létre szűrőket. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy ha egyszer kipróbálják az új Oneliner‑t, azonnal megkedvelik a gyorsasága miatt. 

Milyen újdonságokat találhat még a szűrőknél

1. A szűrők jelentős részét akár csak billentyűzet használatával is létrehozhatja (kurzornyilak, feltétel karakterek, TAB).

2. Az értéksuttogón belül pontosabb eredményeket kaphat ha reguláris kifejezéseket használ.

3. Többfeltételes szűrők létrehozásának lehetősége

4. A teljes űrlap törléséhez kattintson a Reset gombra.

5. Az “egyszerű keresési felületen” egy elem értékét ki keresheti egy másik elem értékében.

6. A szűrőhöz (opcionálisan) megjegyzéseket is hozzáadhat.

7. Az elemsuttogóban megtalálhatóak a leggyakrabban használt elemek szó szerinti jelentése, valamint egy jelzést, ha egy adott elem bemenetén nincsenek értékek.

8. Több helyet biztosítottunk a mentett szűrőknek is. Mostantól egy különálló oldalon találjuk meg ahol könnyedén kezelhetjük azokat.

A Mergadóban folyamatosan fejlesztjük az egyes funkciókat, hogy megkönnyítsük a hirdetések kezelését. Még új a Mergadóban? Nézze meg a videó útmutatónkat vagy kérjen ingyenes online konzultációt, ahol bemutatjuk a Mergado funkcióit.

Ezeket olvasta már:

Szerző / Fišer Ádám / 25. 08. 2021

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Címkék: Mergado hírek

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.