Az új Oneliner felgyorsítja a szűrők létrehozását a Mergadóban

Gyorsabbá és kényelmesebbé tenni a felhasználó számára a Mergadóban történő feladatvégzést. Ez a célunk az új funkciók kifejlesztésekor, amelyek közül, ma a Oneliner-t mutatjuk be. Ahogy a neve is mutatja, ez egy egysoros keresőfelület, ahol a kívánt elem tartalmát különböző keresési feltételek megadásával könnyedén megtalálhatja a feedben. Nézzük meg közelebbről, hogy hogyan is működik.

A Oneliner hasonlóan működik, mint a teljes szöveges keresés

Az új funkció lehetővé teszi, hogy bonyolultabb keresési feltételeket egyszerűbben hozzon létre anélkül, hogy más ablakokba kellene átkattintania mint ezidáig. Ez az egyszerű sor segít gyorsan megtalálni a kezelni kívánt termékcsoportot a termék neve vagy a használt elem alapján.

A keresési feltételek beírásának eredeti módja továbbra is megmaradt. Így továbbra is a megszokott módon hozhatnak létre szűrőket. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy ha egyszer kipróbálják az új Oneliner-t, azonnal megkedvelik a gyorsasága miatt.  

Milyen újdonságokat találhat még a szűrőknél

1. A szűrők jelentős részét akár csak billentyűzet használatával is létrehozhatja (kurzornyilak, feltétel karakterek, TAB).

2. Az értéksuttogón belül pontosabb eredményeket kaphat ha reguláris kifejezéseket használ.

3. Többfeltételes szűrők létrehozásának lehetősége

4. A teljes űrlap törléséhez kattintson a Reset gombra.

5. Az "egyszerű keresési felületen" egy elem értékét ki keresheti egy másik elem értékében.

6. A szűrőhöz (opcionálisan) megjegyzéseket is hozzáadhat.

7. Az elemsuttogóban megtalálhatóak a leggyakrabban használt elemek szó szerinti jelentése, valamint egy jelzést, ha egy adott elem bemenetén nincsenek értékek.

8. Több helyet biztosítottunk a mentett szűrőknek is. Mostantól egy különálló oldalon találjuk meg ahol könnyedén kezelhetjük azokat.

A Mergadóban folyamatosan fejlesztjük az egyes funkciókat, hogy megkönnyítsük a hirdetések kezelését. Még új a Mergadóban? Nézze meg a videó útmutatónkat vagy kérjen ingyenes online konzultációt, ahol bemutatjuk a Mergado funkcióit.

Ezeket olvasta már:

Szabaduljon meg az ismétlődő export beállításoktól a Master feed segítségével

Ha már egynél több exporttal rendelkezik a Mergadóban előfordulhat, hogy külön-külön minden exportnál ugyanazon beállításokat végzi el ismételten. Az ilyen esetekben érdemes kihasználni a Master feed adta lehetőséget, amelynek köszönhetően a beállítások jelentős részét tömegesen végezheti el. Nézzük, hogyan állíthatjuk be.

24.06.2021
Állítsa be a helyes kategóriákat a Mergado segítségével

Az árösszehasonlító oldalakra szánt termékek kezelése során gyakran előfordul, hogy módosítani kell a kategóriákat az adott oldal kategória struktúrája alapján. A Mergado felhasználói egy ügyes szabály segítségével jelentősen meggyorsíthatják a megfelelő kategóriák kiválasztását. Lássuk, hogyan dolgozhat hatékonyan a Mergadóval.

27.04.2021
Hogyan működik a Mergado és miért ilyen praktikus?

Az árösszehasonlító oldalakon való sikeres hirdetéshez szüksége lesz egy megfelelően beállított adatállományra (feedre), amely megfelel az adott oldal követelményeinek. A beállítások elvégzéséhez ezentúl nem lesz szüksége programozóra, mivel a Mergado segítségével maga szerkesztheti és optimalizálhatja a feedjeit. Ebben a rövid kis cikkben bemutatjuk, hogyan működik a Mergado.

23.02.2021

Megjegyzés hozzáadása