A MERGADÓBAN az újragenerálás-tervezővel a feedek frissítését saját igényei szerint állíthatja be

A cikk megjelenése 14. 07. 2023
| 3 perc olvasás

Szüksége van a termékadatok frissítésének beállítására azokban az időpontokban, amikor a projektje szempontjából a leginkább szüksége van rá? A MERGADO Editor ezt eddig automatikusan, a feedek újragenerálásának részeként végezte el. Mostantól a tervező segítségével saját időpontokat hozhat létre, amelyben az adatfeedek automatikusan frissítik magukat. Ismerkedjünk meg közelebbről a funkcióval.

Válasszon saját időpontokat amikor szeretné, hogy a MERGADO újragenerálja az adatait

A feed újragenerálása biztosítja, hogy a termékadatok a MERGADO kimeneti feedjében a lehető legfrissebbek (pl. megfelelnek az árak, a készletek stb. aktuális állapotának). A MERGADO Editor ezt mostanáig automatikusan tervezte a bemeneti feedben bekövetkező változások gyakoriságának megfelelően. Ez jelenleg is így van az alapértelmezett beállításban.

Amennyiben elkezdi használni az újragenerálás-tervező funkciót, lehetőséget kap arra, hogy a kimeneti feedek frissítéseit olyan időpontokra tervezze, amelyek megfelelnek az online kereskedési rendszere specifikus igényeinek.

PÉLDA

  • Tudja, hogy az Ön által használt hirdetési rendszer meghatározott időpontokban frissíti a termékadatokat.
  • Így fennáll annak a kockázata, hogy a MERGADO automatikus újragenerálása túl korán kezdi el a bemeneti feed feldolgozását.
  • EZÉRT: Az új manuális tervező funkcióval egyszerűen beállíthatja azt az időpontot, amikor szeretné, hogy a feedek újragenerálása megkezdődjön.

Mit tud az újragenerálás-tervező jelenlegi verziója?

A manuális tervező alapverziója lehetőséget kínál az automatikus újragenerálás beállítására — naponta kétszer, meghatározott órákban, minimális 6 órás időközökkel. A kiválasztott időpontokban az Ön projektje minden nap újra fog generálódni.

Fontos információk:

  • A tervező aktuális verziója ingyenes. A jövőben fizetős szolgáltatásként fogjuk kínálni.
  • Ez a funkció csak a MERGADO 2 projektek számára érhető el.
  • A tervezővel beállítható az az időpont, amikor a projekt újragenerálásra van besorolvaAz újragenerálás végleges időpontja változhat!
  • A beállítás UTC (Universal Time Coordinated) idő szerint történik.
  • Az újragenerálás csak az adott projektre érvényes.
  • Amennyiben az újragenerálást csak napi egyszeri alkalomra állítja be, a MERGADO Store-ból származó alkalmazások működését ez befolyásolhatja.

NE FELEDJE

  1. Melyek a legmegfelelőbb időpontok az Ön online rendszere számára? Írjon technikai support csapatunknak, ezzel segíthet az újragenerálás-tervező fejlesztésében.
  2. A meghatározott újragenerálási idővel rendelkező projektek feldolgozási sora kisebb, mint az összes többi projekté. Abban az esetben, ha naponta egyszer vagy kétszer elegendő újragenerálnia, ez a beállítás kedvezőbb lehet.

Hol tudom megváltoztatni az újragenerálás idejét?

A MERGADO Editorban a következőképpen változtathatja meg az időt: Beállítások -> Újragenerálás -> Újragenerálás beállításai -> Újragenerálás-terv -> Módosítás.

Hogyan fogunk eljárni a funkció fejlesztésekor

Próbálja ki az újragenerálás-tervezőt, és ossza meg velünk, hogy mit gondol a használatáról. Lépjen kapcsolatba technikai support csapatunkkal, visszajelzését részletesen elemezni fogjuk, és igyekszünk véleményét figyelembe venni a következő verzió fejlesztésénél.

Még nem használja a MERGADO 2‑t?

MERGADO 2 segítségével Ön képes még pontosabbá tenni a hirdetést több száz hirdetési platformon. Ahhoz, hogy a meglévő munkáját gyorsabbá és egyszerűbbé tegye, számos kisebb-nagyobb változtatást hajtottunk végre. 2023 nyarán fokozatosan megkezdjük az összes projekt automatikus átirányítását az eredeti verzióról a MERGADO Editor új verziójára. Tekintse meg, hogy Ön mikor számíthat erre, és hogyan készülhet fel a legjobban a MERGADO 2‑ben való munkavégzésre már most.

A MERGADO Editor frissített verziója számos hasznos funkciót és eszközt tartalmaz, amelyekkel Ön képes partnerré válik az adattovábbítás kezelésében. Még mindig manuálisan állítja be saját vagy ügyfele webáruházának hirdetését? Próbálja ki a MERGADÓT 30 napig ingyenesen, és szerezzen elképzelést arról, hogy hol takarítja meg Önnek a munkát.

MERGADO 30 napig ingyen
  • kezelje termékfeedjeit egyedül, programozó segítsége nélkül
  • teljes hozzáférés minden funkcióhoz már a próbaidőszak alatt
Szerző / Izabela Štěpáníková / 14. 07. 2023
Címkék: Mergado hírek

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.