MERGADO rövid összefoglaló: 2023 legjobb eseményei

Izabela Štěpáníková
19. 12. 2023
3 perc olvasás

Vajon idén hány support-ra beérkezett kérdést oldottunk meg, hány blogcikket írtunk, és hány e‑kereskedelmi szakembernek segítettünk képzéseinkkel? Tekintse meg az idei év jelentős eseményeit, és olvassa el, milyen izgalmas dolgok történtek a MERGADÓNÁL.

Itt a MERGADO Wrapped 2023! Vajon idén hány support-ra beérkezett kérdést oldottunk meg, hány blogcikket írtunk, és hány e‑kereskedelmi szakembernek segítettünk képzéseinkkel? Tekintse meg az idei év jelentős eseményeit, és olvassa el, milyen izgalmas dolgok történtek a MERGADÓNÁL.

Új alkalmazás, rengeteg igényelt funkció és megdöntött rekord

  • Már közvetlenül az év elején kipróbálhatta az új Clicking Goat alkalmazást. Azóta a PPC specialistáknak segít abban, hogy jobban tudjanak hirdetni a Sklik-en, emellett az OpenAI-hoz és most már az Icecat termékadatbázisához is kínál kapcsolódási lehetőséget. 
  • Az alkalmazásokon kívül fejlesztőink gondosan törődtek a MERGADO Editorral is. Összesen 20 fejlesztési release frissítést adtak ki, hogy a MERGADO pontosan olyan legyen, amilyenre Önnek szüksége van. Így egy egyszerűsített regisztrációs űrlappalegy kibővített 3 időkerettel rendelkező újragenerálás-tervezővel, vagy egy újParaméterek eltávolítása szabállyal büszkélkedhetünk.
  • Beérkező üzenetek, jelentések, e‑mailek. Mennyi is érkezett belőlük az idén? Ügyes ügyfélszolgálatos kollégáink egész évben 7569 probléma megoldásában segítették Önöket! Ez naponta majdnem 21 beérkező üzenetet jelent. És ebben nem szerepelnek a telefonon beérkező megkeresések!
  • Képzések nélkül az e‑kereskedelem dinamikus világában nem lehet érvényesülni. Termékfeedek, bidding, képmarketing, AI, SEO, Shoptet, regulációk, stb. — ezek mind olyan képzési témakörök, amelyeken Önök idén is ingyenesen részt vehettek. Idén mindent beleadtunk, és rekordszámú, 109 webináriumot rendeztünk. Összesen 1044 érdeklődő fejlesztette tovább szakmai ismereteit! 
  • Nálunk a MERGADÓNÁL szeretünk rendezvényeken részt venni és szeretjük azokat szervezni is. Ötödik alkalommal megrendezett MERGADO Fest rendezvényünkön 16 előadó lépett fel 25 előadással, és ami a legfontosabb, hogy látogatóból sem volt hiány, nagyon sok érdeklődőt fogadtunk. Hogy mindez hogyan alakult, arról a fotóriportban olvashatnak. Februárban pedig a Budapesti E‑commerce Expón lehetett velünk találkozni. Ezen kívül további 6 konferencián vettünk részt, mint partnerek
  • A MERGADO Fest után egy olyan esemény várt ránk, amely szerencsére csak néhány évente egyszer fordul elő. Költözés. A brünni Minská utcából, ahol 8 gyönyörű évet töltöttünk, Cejl-be költöztünk, ahol sokkal nagyobb és újabb helyiségekben tartózkodunk.
  • Ha Ön még nem olvassa a blogunkat, akkor itt az ideje, hogy változtasson ezen. Idén 150 hasznos cikket és útmutatót olvashat, összesen 4 nyelven
  • Lehet, hogy YouTube-karrieren is érdemes lenne gondolkodnunk? A csatornánkon ugyanis hihetetlen, de Önök 800 órát töltöttek el videók nézésével.
  • Tudja, hogy mit jelent az office hours? Ezek a közösségi médiában közzétett livestreamjeink, amelyekben röviden és tömören rengeteg tippet és trükköt mutatunk a MERGADO Editorról illetve a bővítőalkalmazásainkról. Az év eleje óta 40 alkalommal közvetítettünk livestreamet! 
  • Egyre többen vagytok jelen a közösségi médiában, és ez hihetetlenül boldoggá tesz bennünket. A legtöbb szívecskét és lájkot a cseh instagramos reels-ekre kaptuk tőletek a csapatépítő rendezvényeinkről, valamint a kollégák bemutatkozására a LinkedIn-en.
  • Az idei év mérlegét személyzeti érdekességgel zárjuk. A MERGADO folyamatosan növekszik. Ezt bizonyítja az a 10 új arc is, akiket idén köszönthettünk köreinkben. Emellett két esküvőt és két kis Mergado baba születését is megünnepelhettük. 

A MERGADO Support karácsonyi üzemeltetésének programja

A MERGADO Editornak nincs szabadnapja az ünnepek alatt, így Ön számíthat arra, hogy karácsonykor is működni fog. Amennyiben szeretné elérni support munkatársainkat, akár e‑mailben, akár telefonon, az ünnepek között december 27. és december 29. között 9 és 16 óra között állnak majd rendelkezésére. Édességgel kicsit túltelítve, de teljes erőbedobással, január 2.-tól ismét megtalálnak bennünket.

Békés ünnepeket és sikeres 2024 évet kívánunk!