Szállítási költség tömeg szerinti beállítása a Mergadóban

Article published 27.07.2020

Állítsa be a szállítási költségeket a Mergadóban úgy, hogy az ügyfeleknek csak azokat a szállítási módokat kínálja, amelyek érdekli őket, és ugyanakkor megfeleljen azoknak az áraknak, amelyet a szolgáltató hirdet az oldalán.

Hogyan állíthatjuk be a szállítási költséget a termék súlya szerint

Nemrégiben írtunk cikket arról, hogyan állítható be a Mergadóban az ingyenes szállítás - a termékek súlya szerinti szállítás költségének a beállítása gyakorlatilag ugyanaz:

 

1. Készítsen szűrőt azon termékekre, amelyek súlya meghaladja a 10 kg-ot (fontos, hogy a termék súlya valamelyik elementben megtalálható legyen - valószínű, hogy a termék paramétereiben lesz).

Példa egy egyszerű szűrő létrehozására, ahol a súlyt számként kell beírni a paraméterbe (PARAM|Weight).

2. Adjon hozzá egy új szabályt a szállítási költség meghatározására, és alkalmazza azt az 1. pontban kiszűrt termékekre.

Példa egy olyan szabályra, amelynél egy bizonyos tömeggel rendelkező előre kiszűrt termékcsoportra, külön szállítási költséget állíthatunk be.

Ne feledje, hogy az ügyfelek a szállítási költségeket figyelembe veszik döntéseik meghozatalakor. Adja meg a szállítási költségét a hirdetésben szereplő tömeg alapján. Ha konkrétabb követelményei vannak a szállítási költségek meghatározására, írjon nekünk a cikk alatti megjegyzésbe, a fórumunkra vagy a support csapatunknak.

Megjegyzés hozzáadása