Szállítási költség tömeg szerinti beállítása a Mergadóban

A cikk megjelenése 27. 07. 2020
| 1 perc olvasás

Állítsa be a szállítási költségeket a Mergadóban úgy, hogy az ügyfeleknek csak azokat a szállítási módokat kínálja, amelyek érdekli őket, és ugyanakkor megfeleljen azoknak az áraknak, amelyet a szolgáltató hirdet az oldalán.

Hogyan állíthatjuk be a szállítási költséget a termék súlya szerint

Nemrégiben írtunk cikket arról, hogyan állítható be a Mergadóban az ingyenes szállítás — a termékek súlya szerinti szállítás költségének a beállítása gyakorlatilag ugyanaz:

1. Készítsen szűrőt azon termékekre, amelyek súlya meghaladja a 10 kg-ot (fontos, hogy a termék súlya valamelyik elementben megtalálható legyen — valószínű, hogy a termék paramétereiben lesz).

2. Adjon hozzá egy új szabályt a szállítási költség meghatározására, és alkalmazza azt az 1. pontban kiszűrt termékekre.

Ne feledje, hogy az ügyfelek a szállítási költségeket figyelembe veszik döntéseik meghozatalakor. Adja meg a szállítási költségét a hirdetésben szereplő tömeg alapján. Ha konkrétabb követelményei vannak a szállítási költségek meghatározására, írjon nekünk a cikk alatti megjegyzésbe, a fórumunkra vagy a support csapatunknak.

Szerző / Fišer Ádám / 27. 07. 2020

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.