Mergado GYIK: Az adatok automatikus újragenerálása

Article published 14.12.2021

A GYIK-sorozat első két részében a számlázással és a díjfizetéssel kapcsolatos kérdésekre válaszoltunk. A harmadik részben az adatok automatikus újragenerálásával kapcsolatos kérdéseket igyekszünk megválaszolni. 

 

Válaszok a leggyakoribb kérdésekre az adatok automatikus újragenerálásával kapcsolatban.

A Mergado naponta többször automatikusan újragenerálja a bemeneti és kimeneti feedeket.

A válasz az Előzmények oldalon található, ahol Esemény típusa mezőben kiszűrjük a "Szabályok alkalmazása" eseményt. Minél gyakrabban változik a bemeneti adat, annál gyakrabban próbálja a Mergado letölteni az adatokat - és így újragenerálni azokat.

Kattintson a Beállítások -> Újragenerálás oldalra. Az oldal legalján pedig kattintson az Újragenerálás szüneteltetése gombra.

Igen. A szabályok manuális alkalmazását a Szabályok oldalon teheti meg. A manuális újragenerálás egyéb típusai a Beállítások -> Újragenerálás oldalon találja meg.

 

Az adatok manuális újragenerálása

Igen. Ha a Bidding Fox Elements alkalmazás sok aktív elemmel rendelkezik, az újragenerálás ideje hosszabb. Ezért csak azokat az elemeket tartsa aktívan, amelyeket ténylegesen használ (szűrőkben, szabályokban stb.). Győződjön meg arról is, hogy a szabályokat "helyesen" adja hozzá a feldolgozásuk összetettségéhez képest.
 

Lásd minisorozatunkat:

Igen. A kiválasztott termék esetében, jelölje be a Szabálykövetés négyzetet a Termékek oldalon. Majd a Szabályok oldalon a Szabály követés melletti nyíl alatt kattintson a Szabály alkalmazása a követett termékekre gombra. Ez a funkció akkor javasolt, ha több ezer terméke van a feedben és időt szeretne spórolni a szabályok alkalmazása során.
 

Szabálykövetés engedélyezése egy konkrét terméknél

A szabályok oldalon megjelenik egy új lehetőség: „Szabályok alkalmazása a követett termékekre”

Igen, elég a megfelelő gombra kattintani, és a folyamat leáll. Ha az újragenerálás nem fejeződik be, a kimeneti feed nem frissül - ezért nem kell aggódnia amiatt, hogy szükség esetén megszakítja az újragenerálást.

Nincs késedelem. Miután a kimeneti feed exportálása lefut, a kimeneti fájl azonnal tartalmaz minden változást vagy módosítást.
Ez azonban attól függ, hogy a feedet hogyan generálják újra. Az újragenerálásnak különböző típusai vannak: Ismerje meg az adatok újragenerálásának lehetőségeit a Mergadóban

Igen, az újragenerálási folyamat a háttérben fut. Miután elindította elhagyhatja az oldalt, kikapcsolhatja a böngészőt, vagy akár ki is kapcsolhatja a számítógépet.

Reméljük, hogy ebben a cikkben megtalálják a választ mindenre, amit az adatok újragenerálásáról szeretne tudni. Ha bármilyen más kérdése van, nyugodtan írja meg az ügyfélszolgálatunkra.

 

Ezeket olvasta már:

Mergado GYIK: Számlázás a Mergadóban

Minden hónap elején a Mergado kiszámlázza a felhasználó által kezelt webáruházak költségét. A kiállított számlák gyakori kérdésforrást jelentenek. Érdekli Önt az adatok beállítása vagy módosítása?

22.05.2020
Mergado GYIK: Díjfizetés a Mergado használatáért

A GYIK-sorozat előző részében összefoglaltuk a számlázással kapcsolatos alapvető kérdéseket. A második részben a Mergado díjfizetésével, a tarifákkal és a kedvezményekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolunk.

10.11.2021

Megjegyzés hozzáadása