Mergado GYIK: Díjfizetés a Mergado használatáért

A GYIK-sorozat előző részében összefoglaltuk a számlázással kapcsolatos alapvető kérdéseket. A második részben a Mergado díjfizetésével, a tarifákkal és a kedvezményekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolunk.

Válaszok a díjfizetéssel kapcsolatosan feltett leggyakoribb kérdésekre:

 

Az árak a honlapon található árjegyzékben szerepelnek: https://www.mergado.hu/arjegyzek.

Igen, az új felhasználók számára 30 napos ingyenes próbaidőszak áll rendelkezésre. Ezen időszak után a Mergado automatikusan fizetős üzemmódra vált, ha az export továbbra is aktív marad. Ha a próbaidőszak vége előtt törli az összes exportot, nem küldünk ki számlát. Az exportokat az export szintjén található Beállítások -> Export törlése menüpont alatt törölheti. Az egész webáruházat pedig a webáruházak szintjén található Beállítások -> Webáruház törlése -> Minden export törlése menüpont alatt. A próbaidőszak lejárta előtt a felhasználó kap egy tájékoztató e-mailt.

Igen, 6 hónapos előfizetés esetén 10%, 12 hónapos előfizetés esetén pedig 20% kedvezményt adunk.

A cseh és szlovák számlákat fizetheti kártyával, banki átutalással vagy a Google Pay, Apple Pay és PayPal fizetési kapuk segítségével.
A magyar és a további külföldi számlák csak kártyával fizethetőek, ezeknél nincs lehetőség banki átutalásra.

Igen. Alternatívaként használhatja a Google Pay, az Apple Pay és a PayPal fizetési kapukat is.

A számlázási beállításoknál az oldal alján: https://accounts.mergado.com/settings2/

Bármilyen változás az újonnan kiállított számlákon fog megjelenni. Ha egy már kiállított előleg számla (PROFORM) számlázási adatait kell megváltoztatnia, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

A tarifaemelés automatikusan megtörténik, ha a kimenetI feedben/feedekben található termékek száma magasabb tarifa alá esik.
A tarifa csökkentéséhez (ha a Mergado által kibocsátott termékek száma csökken, és a webáruház alacsonyabb tarifába kerülne), kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal.

A túlfizetést esetén az összeget felhasználjuk a következő számla kiegyenlítésénél, vagy igény esetén visszaküldjük a pénzt. Ilyen esetben írjon egy visszatérítési kérelmet az ügyfélszolgálatunkra.

Nem. Fizetni az egy webáruházat elhagyó feedekben található termékek számáért kell.

Példa:
Egy webáruház 4500 termékkel rendelkezik. A Mergadóban létrehoz két különböző feedet (1. Árukereső feed, 2. Google Shopping feed) akkor 2x4500 = 9000 termékkel rendelkezik összesen, ami a BASIC tarifába tartozik.

 

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Mergado fizetéséről. Ha vannak más területek, ahol további kérdések merülnek fel, küldjön e-mailt az ügyfélszolgálatunkra, vagy vegyen részt a oktatásainkon. Megtanítjuk, hogyan használja a Mergadót

 

Ezeket olvasta már:

Mergado GYIK: Számlázás a Mergadóban

Minden hónap elején a Mergado kiszámlázza a felhasználó által kezelt webáruházak költségét. A kiállított számlák gyakori kérdésforrást jelentenek. Érdekli Önt az adatok beállítása vagy módosítása?

22.05.2020
Ismerje meg az adatok újragenerálásának lehetőségeit a Mergadóban

A Mergado használatával elért időmegtakarítás része, hogy gyorsan áttekintheti az elvégzett módosításokat. A Mergadóban elvégzett módosítások az adatok újragenerálása után jelennek meg a kimeneti feedben. Az adatok újragenerálásának több módja is van. Nézzük melyik módszert mikor érdemes használni.

06.10.2021
Szabaduljon meg az ismétlődő export beállításoktól a Master feed segítségével

Ha már egynél több exporttal rendelkezik a Mergadóban előfordulhat, hogy külön-külön minden exportnál ugyanazon beállításokat végzi el ismételten. Az ilyen esetekben érdemes kihasználni a Master feed adta lehetőséget, amelynek köszönhetően a beállítások jelentős részét tömegesen végezheti el. Nézzük, hogyan állíthatjuk be.

24.06.2021

Megjegyzés hozzáadása