XML feed

Az XML feed egy adatfájl, amely az Ön által értékesített termékekről tartalmaz információkat. Tartalmazza a termékek nevét, leírását, árát, szállítási dátumát, kategóriáját, a termék hova tartozását és még sok mást. Ez segít megkülönböztetni az Ön termékeit más termékektől. Az XML segítségével a termékeket a termékkategóriákhoz is hozzárendelheti. A Mergado XML feed-ekkel dolgozik, és lehetővé teszi a tömeges szerkesztést, hogy az Ön ajánlatát az egyes árösszehasonlító oldalakhoz igazítsa.

Az XML feed szerkesztési lehetőségek a Mergado alkalmazások használatával is bővíthetők.

Cikkek az XML feed-ről:

 

 

 

Ismerje meg az adatok újragenerálásának lehetőségeit a Mergadóban

A Mergado használatával elért időmegtakarítás része, hogy gyorsan áttekintheti az elvégzett módosításokat. A Mergadóban elvégzett módosítások az adatok újragenerálása után jelennek meg a kimeneti feedben. Az adatok újragenerálásának több módja is van. Nézzük melyik módszert mikor érdemes használni.

06.10.2021
A 7 leggyakoribb hiba a FAVI feedben és ezek elkerülése

Mint minden más árösszehasonlító oldalnak, a FAVI-nak is megvannak a saját kritériumai, amelyeket szükséges betartania, ha hirdetni szeretne az oldalukon. Ezért a FAVI együttműködésével összeállítottunk ezt a cikket, amelyben a Mergado segít megoldani a 7 leggyakoribb problémát ami a FAVI-n való hirdetés során felmerülhet.

25.08.2021
Szabaduljon meg az ismétlődő export beállításoktól a Master feed segítségével

Ha már egynél több exporttal rendelkezik a Mergadóban előfordulhat, hogy külön-külön minden exportnál ugyanazon beállításokat végzi el ismételten. Az ilyen esetekben érdemes kihasználni a Master feed adta lehetőséget, amelynek köszönhetően a beállítások jelentős részét tömegesen végezheti el. Nézzük, hogyan állíthatjuk be.

24.06.2021